Cautare

1781 de rezultate pentru "suta" (2.68 secunde)
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
Economia neta realizata la buget prin reducerea salariilor, sporurilor, stimulentelor etc cu 25% este de 1 la suta din PIB, conform aceleiasi Scrisori de Intentie. ... Aceasta inseamna in 2011 plus 3,7 la suta din inflatie (cresterea reala a salariului este estimata la minus 3,8 in 2010).
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Porcul este comestibil in proportie de suta la suta, de la rat pana la varful cozii, orice bucatica din el poate fi transformata in preparate delicioase.
Partidul Comunistilor (PC), formatiune condusa de actualul presedinte al tarii, Vladimir Voronin, a obtinut aproximativ 46,1 la suta din totalul voturilor.
Somat sa instituie starea de urgenta, presedintele a spus - senin, desi cerul era permanent plumburiu - ca nu este nevoie de o astfel de masura fiindca doar unu la suta din teritoriu este afectat. ... Presedintele a ramas la acelasi unu la suta.
Senina si politicoasa ONU aduce la inceput de martie un omagiu mai degraba vulgar, printr-un raport al Uniunii Interparlamentare (UIP), care anunta ca in 2006 numarul femeilor reprezentate in structurile de putere a atins un nivel-record, 17 la suta din clasa politica mondiala ajungand sa fie formata din reprezentante ale sexului zis slab.
Scaderile de luminozitate sunt de obicei foarte usoare, lumina stelelor diminuand, cu mai putin de 1 la suta, o data la fiecare cateva zile, saptamani, sau luni, in functie de marimea orbitei planetei, a explicat astronomul Phil Plait publicatiei on-line Slate magazine.
Aceasta a subliniat ca PSD va exercita controlul parlamentar asupra actualului guvern prin intermediul intrebarilor si interpelarilor si va insista pentru rectificari bugetare acolo unde amendamentele PSD nu au fost admise cum ar fi compensarea in procent de 90 la suta a medicamentelor pentru pensionari sau majorarea la 600 de lei a salariului minim pe economie.
"Schimbandu-se conducerea partidului, plecand cei care au pierdut, ca Blaga cu 40 si ceva la suta, ca Preda cu 49 la suta, ca Berceanu, au venit acum oameni noi, foarte valorosi.
Aia o suta saptezeci si cinci. ... Deci, daca ai vreo comuna, pierzi o suta cincizeci de euro la hectar. ... Ori douazeci la suta din suprafata. ... Saseā€¦ sase sute ori o suta saptezeciā€¦ G.: Sase sute de hectare ori o suta saptezeci, gandeste-te cata pierdere am!
Sistemul de vot va fi unul mixt, cu o pondere de 65 la suta a parlamentarilor alesi in mod direct si 35 la suta pe liste.
De peste 30 la suta. Daca 30 la suta dintre romani nu se prezinta la urne, atunci este extrem de dificil pentru USL sa-i aduca pe ceilalti 70 la suta.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar. ARD va lua 24,1 la suta din voturi, ceea ce ii asigura doar 22 la suta din mandate.
Ministrul Finantelor a spus ca deficitul de 32.000 de miliarde de lei, care se va produce in urma introducerii cotei unice de 16 la suta pe venit si pe profit, de la 1 ianuarie 2005, va fi acoperit din alte surse, cum ar fi cresterea impozitului pe venit pentru micro-intreprinderi, de la 1,5 la suta la 3 la suta, reducerea deducerilor pentru veniturile obtinute din chirii, de la 50 la suta la 25 la suta si pastrarea asigurarilor sociale la acelasi nivel.
Principalele subiecte pe agenda negocierilor sunt rectificarea bugetara si problema deficitului bugetar care, potrivit propunerii Fondului, ar trebui sa fie pentru acest an in jurul a 0,7 la suta din Produsul Intern Brut al tarii.
Anuntul mentioneaza ca MFP ofera spre vinzare un pachet majoritar de actiuni de pina la 1.122.750 de actiuni, reprezentind o participatie de pina la 75 de procente, dar nu mai putin de 748.501 actiuni, reprezentind 50 la suta plus o actiune, din totalul capitalului social CEC.
Bancherii se tem de masurile pentru limitarea creditarii Banca Romana pentru Dezvoltare a inregistrat un profit net de 304 milioane RON (3.039 miliarde de lei vechi), in primele sase luni din 2005, in crestere cu 97 la suta fata de prima jumatate a anului trecut, dar e mai putin optimista pentru a doua parte a anului, au anuntat ieri oficiali ai bancii.
Printre masurile stabilite in Acordul stand-by incheiat cu FMI in urma vizitei delegatiei la Bucuresti, la sfarsitul lunii iunie, se numara si faptul ca statul roman nu trebuie sa aiba cheltuieli de personal care sa nu se ridice la mai mult de cinci la suta din PIB nici anul acesta si nici in 2006.
233 din 2004, care stabilea ca prestatorii pot incasa banii beneficiarilor dintr-un condominiu (scara de bloc) numai daca 100 la suta dintre acestia au repartitoare.
google-analytics.com