Cautare

61769 de rezultate pentru "suta florin din negru voda accident mortal" (5.83 secunde)
Un barbat a fost impuscat mortal intr-un cinematograf, pentru ca manca prea zgomotos popcorn.
Cine este barbatul care a fost impuscat mortal de politisti: ... Barbatul impuscat mortal de politisti miercuri dimineata in urma unui incident violent este acelasi care, in ianuarie 2016, a intrat cu masina in gardul Guvernului.
Politistul care a lovit mortal cu masina de serviciu o fata pe o trecere de pietoni din Capitala este cercetat pentru ucidere din culpa.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal.
Mai ales ca fiecarei gravide, la luarea in evidenta, i se face o testare pentru a se afla daca are acest virus mortal.
Aseara, o tanara si-a injunghiat mortal sotul dupa o disputa in familie. In locuinta acestora, din zona Bucur-Obor din Capitala, unde a fost ucis barbatul, se afla si copilul acestora in varsta de patru ani.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. Accidentul in care a fost implicat Petru Cristian Carp (36 de ani) s-a petrecut la sfarsitul lunii noiembrie 2009.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Un barbat si-a injunghiat mortal cumnatul, iar apoi a sunat la politie si i-a asteptat pe anchetatori in fata blocului ca sa se predea.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Actrita Monica Odagiu a transmis un mesaj, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce in cursul zilei de duminica a lovit mortal cu masina un pieton.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013. ... Aceasta inseamna aproximativ 0,5% din PIB.
Se pare ca aproximativ 22 la suta din stelele de tipul Soarelui poseda o planeta care este la distanta orbitala potrivita mentinerii apei in stare lichida pe suprafata sa.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului. ... Partidul Comunistilor (PC), formatiune condusa de actualul presedinte al tarii, Vladimir Voronin, a obtinut aproximativ 46,1 la suta din totalul voturilor.
Legislatia cu privire la minoritati este respectata in 80% din localitatile unde acestea reprezinta peste 20% din populatie, situatia fiind "ingrijoratoare" acolo unde minoritarii sunt sub acest procent, conform unui studiu al Centrului de Cercetare a Relatiilor Interetnice facut public ieri.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
Intelegand aceasta realitate, si unii si altii isi ajusteaza din mers strategiile. Cel putin, aparent, PDL a pierdut initiativa in momentul in care PSD, PNL si PC s-au constituit intr-o alianta care are posibilitatea de a castiga peste 50 la suta din voturi.
google-analytics.com