Cautare

61726 de rezultate pentru "suta florin din negru voda accident mortal" (7.87 secunde)
"In privinta muncii la negru intervin elemente noi: se tripleaza amenzile pentru cei care utilizeaza munca la negru, iar in cazul in care sunt folositi astfel mai mult de 5 angajati, intervine si pedeapsa penala.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Daragus Attila, crede ca aproximativ 30% din pensiunile inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Turism nu corespund normelor UE privind dotarea bucatariilor, astfel ca ele vor fi inchise sau vor lucra "la negru".
In urma unor masuri in curs de finalizare, demarate de Comisia Europeana, muncitorii romani, si nu numai, care mizeaza pe o slujba la negru in spatiul UE, ar putea fi nevoiti sa se profileze pe contracte de munca legale.
Majoritatea patroni care prefera munca la negru activeaza in domenii precum constructii, comert si jocuri de noroc. ... Este vorba de angajatori din domeniul constructiilor, comert si jocuri de noroc.
Conform situatiei intocmite de conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, in urma controalelor efectuate in primele 9 luni ale anului au fost depistate 280 de persoane care munceau la negru la un numar de 156 de angajatori.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Face parte din viata mea.
Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... (copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Mai nou, cercetatorii de la Harvard au analizat studiile publicate din 196 ce s-au preocupat de legatura intre accesele de furie si aparitia unui eveniment cardiovascular.
Din vremuri foarte vechi a inceput intre romani si ruteni sau ucrainieni un vadit proces de interpenetratie etnografica si demografica continuat in decursul veacurilor prin colonizari si emigrari ale acestor doua rase. ... Intre voievozii bolohovenilor mai cunoscuti sunt Alexandru din Belti si Gleb al lui Ieremia (5).
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Imbulzeala mare ieri la Directia de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova. Craiovenii s-au grabit sa beneficieze inca din prima zi de facilitatile stabilite de primarie, desi mai au la dispozitie aproape doua luni in care pot face acest lucru, pana pe 15 martie.
Pe acesta din urma pentru ca se visa pe vecie la guvernare! ... Pulea Voda a vazut in votul uninominal instrumentul perfect de razbunare pentru faptul ca a fost suspendat de parlamentari: ... In pizda ma-sii, pentru ca din toata povestea asta lipseste poporul!
Zilele trecute, o veste venita din inima muntilor Moldovei a trecut aproape neobservata in media laica. Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Asociatia Bucharest Running Club aratat ca, astfel, alergatorii au avut bucuria de a descoperi zone pitoresti din capitala Romaniei.
Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va gazdui marti, 5 iunie 2018, la orele 16.00, lansarea albumului ASTA SUNT!” al Silviei Dumitrescu (autorul tuturor pieselor de pe acest album este stul solistei, Florin Ochescu), respectiv a albumului Ioanei Sandu, TU SI EU TU Y YO.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
google-analytics.com