Cautare

61769 de rezultate pentru "suta florin din negru voda accident mortal" (7.09 secunde)
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania. Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Cel care ii promisese un milion de voturi luate prin telepatie romanilor din strainatate. ... A raspuns pana si provocarii din Piata Universitatii, cea cu papucii oferiti doamnei Udrea, extragandu-si protejata din noul Guvern. Ocazie cu care a mai facut un sacrificiu ritual, scotandu-i din dispozitiv pe toti greii partidului.
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
Inflatia in luna iulie in Romania a fost de 0,6 la suta, mult mai mica decat in multe alte tari ale Uniunii Europene, a anuntat, sambata, la Iasi, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Guvernul a aprobatluni bugetul pe 2006, in urma unei sedinte extraordinare, cu un deficit prognozat de 0,5 la suta din PIB.
Rata somajului inregistrat la nivel national a fost la sfarsitul lunii mai de 3,8 la suta, mai mica decat cea din luna aprilie cu 0,1 puncte procentuale si mai redusa fata de cea din luna mai a anului trecut cu 0,3 puncte procentuale, a anuntat miercuri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.
Doar 35 la suta dintre romani se declara multumiti de activitatea guvernului, reiese dintr-un sondaj INSOMAR dat ieri publicitatii.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. ... "Un Logan cu numarul de inmatriculare B- 17-WCI, circula pe prima banda de pe Bulevardul Magheru din Capitala, iar pe banda a doua mergea un Citroen.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria.
Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii. ... Recunoaste sincer ca din ce a promis in 2004, din platforma pentru care cetatenii l-au votat, a infaptuit 90% din obiective, insa restul de 10% sunt in curs de rezolvare.
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Observ ca nu-i iese din cap cuvantul bolsevic.
Cele mai multe cazuri au fost depistate în domeniul constructiilor“, a declarat Adina Bobos, responsabilul de relatia cu presa din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj. ... Potrivit reprezentantilor ITM Dolj, numarul angajatorilor depistati ca apeleaza la forta de munca la negru este constant.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
google-analytics.com