Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (3.69 secunde)
In 2 - 3 ore au intrat cateva tone de apa, dar situatia era inca sub control, caci o evacuam cu pompele. ... Eram singuri, in plin ocean, rasuciti de valurile enorme, sub ploaia ca gheata, ce nu mai contenea.
Izvoarele si istoriografia ii mentioneaza sub diverse nume: ... Moscopole, centrul cultural al Balcanilor Izvoarele bizantine, sarbesti sau otomane ii atesta pe aromani, sub numele de vlahi, prin toata peninsula Balcanica, cu principala lor ocupatie - pastoritul.
Sfarsitul anului i-a gasit pe premier si presedinte contrandu-se pe fata, prin declaratii nu tocmai amabile si prin intrecerea aproape comica in artificii si lasere, sub ochii oficialilor europeni, "plimbati" de la un Revelion la altul.
Acordul U.E.-Rusia pus sub semnul intrebarii La intrunirea extraordinara a ministrilor de externe din tarile membre ale U.E.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
PD-L sa iasa de sub tutela lui Basescu. Presedintele PSD a solicitat partenerilor de guvernare sa iasa de sub tutela presedintelui Traian Basescu si sa se comporte ca adevarati membri ai acestei guvernari pentru ca altfel coabitarea se va dovedi paguboasa, mai ales pentru romani.
Iliescu a luat locul unu, dar cu numai 36,35%, cu vreo 8-10% sub majoritatea zdrobitoare a sondajelor din ultimele luni, iar Vadim a spulberat toate pronosticurile, intrind in finala cu 28,34%.
Reformele facute sub regimul Basescu seamana periculos de mult cu cele operate de dictatorul Augusto Pinochet, in Chile. ... Traian Basescu isi doreste un stat care sa consume sub 20% din PIB si care sa fie redus la politie, jandarmerie si servicii secrete.
Si-au luat "revansa" in 1941, cand au ocupat Odesa si s-au retras sub bombe, scapand ca prin minune de la Cotul Donului. ... Nu a uitat insa, pana la moarte, umilinta de a fi fost interzisa trecerea Regimentului 5 Rosiori pe sub Arcul de Triumf.
Bugetul trebuie sa asigure ajustarile necesare Fondul Monetar International a agreat cu autoritatile romane forma bugetului pe anul viitor, iar acesta trebuie sa asigure ajustarile necesare, a afirmat seful misiunii FMI Jeffrey Franks, intrebat cum comenteaza decizia Parlamentului de a reduce TVA la alimentele de baza la 5% si de a nu impozita pensiile sub 2.000 de lei.
Fostul presedinte critica dur "reformismul" actualului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si apreciaza ca "guvernarea Basescu-Boc este cea mai catastrofala, sub toate aspectele, din toata perioada celor 20 de ani care au trecut". ... Atunci a inceput procesul de crestere economica si de reducere a inflatiei sub 50%.
Primari din PDL dorm cu poza ta sub perna, sub motiv ca ar vrea fonduri de la tine. Am aflat prin mijloace jurnalistice specifice, ca atunci cand Daciana e plecata la Parlamentul European, Victor doarme si el cu poza ta, dar nu sub perna.
In iulie si august 1944, Natiunea sa, aflata sub dominatia unui regim dictatorial asupra caruia Regele nu avea niciun control, aliindu-se cu agresorii germani, el, Regele Mihai I, a reusit sa dea tel, directie si inspiratie fortelor interne, necoordonate pana atunci, care se opuneau conducerii dictatorului.
"Basescu si-a pus de unul singur pamant in groapa!" Discursul presedintelui Traian Basescu nu a avut nici cea mai mica legatura cu situatia Romaniei, seful statului adresandu-se nimanui intr-un moment in care tara se scufunda sub o ninsoare nici macar atat de puternica, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste" ... plimbare gratis pentru varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei.
Liderii si comunicatorii PDL vorbesc mult si despre orice altceva decat despre incompetenta si cinismul acestei guvernari care sub lozinca reformei statului au adus populatia la un grad de dispare nemaiintalnit.
La ceremonia, cam semanatorista, de prezentare a candidatilor sub zarzarul din curtea PDL, Sulfina abia isi mai putea retine lacrimile. ... Un semn al degringoladei, dar si al indarjirii pedeliste de a se bate pentru putere sub orice chip.
Incearca sa se ascunda sub alta culoare Presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL, a declarat, sambata, la un miting electoral la Targoviste, ca reprezentantii PDL incearca sa seascunda sub alta culoare, "isi schimba culoarea,dar naravul ba".
Nici macar acest lucru nu au mai putut, sa mearga sub flamura cunoscuta, a unui partid care are in spate o experienta a lui: ... Nu mai au curaj sa mearga sub propria sigla, sub propria culoare, sub propriul legamant fata de electorat.
google-analytics.com