Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (3.55 secunde)
Restrictiile de circulatie impuse pentru constructia tunelului de sub strada Aries se vor opri insa aici. ... Pana nu se da drumul la trafic prin giratoriul de sub pasajul suprateran si pe bretelele de langa acesta, nu se vor impune alte restrictii pe strada Aries.
Indiferent de cine va castiga viitorul Guvern, va actiona sub constrangerile severe impuse de obiectivul national de aderare la UE in 2007, astfel ca diferentele ideologice dintre partide vor avea, probabil, o influenta mica asupra politicilor la guvernare.
La nici doua saptamani de la dezastrul de la alegerile parlamentare si prezidentiale, formatiunea politica a fostului presedinte Emil Constantinescu nu realizeaza sub nici o forma ca viitorul sau este total compromis.
Octavian Stireanu a publicat un document important sub titlul "Teze pentru Refondarea ideologica a PSD", document pe care il puteti citi in continuare. ... Aceste raspunsuri pot fi redactate (in maxim 1-2 file fiecare) sub forma unor Teze ideologice ale PSD cu privire la:
Pe 18 mai 1804, in cel de-al XII-lea an al republicii, a luat fiinta primul Imperiu sub conducerea lui Napoleon Bonaparte.
Cu PDL picat undeva sub 15%, PNL cauta sa se desprinda repede de PSD, sa recupereze electoratul dezamagit de guvernarea Boc si sa ocupe spatiul dreptei, dupa cateva ocheade aruncate alegatorilor de stanga.
Cu PDL picat undeva sub 15%, PNL cauta sa se desprinda repede de PSD, sa recupereze electoratul dezamagit de guvernarea Boc si sa ocupe spatiul dreptei, dupa cateva ocheade aruncate alegatorilor de stanga.
Singurul prim-ministru care m-a scos din guvern este Boc, dar asta nu ma impiedica sa declar ca, dintre toti prim-ministrii sub care am lucrat, el a fost cel mai bun prim-ministru.
In primul rand, pe principiul "moare, dar nu se preda”, Ion Iliescu nu numai ca refuza sa intre cuminte in istorie, dar se straduie din rasputeri sa intarate tot ce poate in ghiveciul social-democratiei proaspat scapate de sub controlul sau.
- Sub 33% PSD nu are cum sa cada niciodat! ... PSD NU SCADE SUB 33% NICIODATA! In mod ciudat, exact in acceasi zi, este publicat un sondaj de opinie IMAS, anuntat la Digi 24 sub titlul:
In ce priveste extinderea, pentru francizori nu conteaza atat de mult cat de mare este noua piata sau noua tara, daca ei gasesc un master-francizat caruia sa-i vanda licenta si dreptul de a vinde sub-licente pe piata respectiva.
Presedintele a precizat ca tot ce a cerut guvernului a fost sa faca sa nu repete experienta PSD si sa rezolve problemele din sanatate, din domeniul energetic, din vami si de la politia de frontiera si sa privatizeze ceea ce a mai ramas corect si „nu pe sub mina“.
Forta si vulnerabilitatea mass media", teza de doctorat a lui Octavian Stireanu a fost realizata sub indrumarea acad.
Puteti citi in continuare o scurta istorie a evolutiei PIB-ului, salariilor, somajului, fiscalitatii sub fiecare dintre cei trei presedinti, asa cum au schitat-o specialistii de la money.ro. ... Somajul revenea sub 10%. ... Somajul n-a coborat sub 10% nici in 2000.
In acelasi pachet, Vantu, prin unul dintre avocatii sai, Florea Felix, i-a infiintat si o firma lui Turturica, Media Analyst, in ianuarie 2005, declaratia de asociat unic fiind atestata sub numarul 76 in 28.01.2005 la cabinetul avocatului, ca si contractul de comodat pentru sediul din bld.
'Sub un titlu comun, Dusmanul de clasa - de la caricatura la plutonul de executie, numarul special al revistei "Historia" aduna mai multe eseuri despre transpunerea in literatura si in viata a uneia dintre cele mai absurde teze ale perioadei staliniste din Istoria comunismului romanesc:
Transilvania a ajuns o bogata provinicie germana, iar Moldova si Muntenia se afla sub dominatie turca.
Aceasta orchestra imbina perfect muzicieni din doua orchestre diferite, sub conducerea locotenentului Tsvetomir Vassilev. ... Sub conducerea maiorului Dariusz Krajewski, Grandioso Marching Band a participat la multe festivaluri nationale si internationale, unde s-a bucurat de un succes urias.
Ia prea in serios totul si prin aceasta sa plaseaza in afara epocii in care traieste, epoca a dezinvolturii, a mortii prejudecatilor si, sub acest aspect, am putea spune, subiectul e avantajos arierat, tinzand spre un soi de conservatorism in sensul fericit al cuvantului, deoarece se refera la niste valori autentice.
A mers in spatele tejghelei si a scos de sub ea o sticla alba, mata, ca o patura de nea, rotunda si cu gat lung, lung subtiindu-se in urcare. ... Neidal a clatinat amar din cap si a scos o alta sticla de sub tejghea.
google-analytics.com