Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (4.74 secunde)
Pana in 2030, cancerul va fi o boala cronica, tinuta sub control (Autoare: Magda Marincovici) Cancerul ar putea fi tinut sub control pana in 2030, sustine Laurent Alexandre, chirurg si specialist in decodarea genomului intr-un interviu online in "20 minutes".
Magda Marincovici) Cercetatorii americani au analizat raspunsul celulelor adipoase existente sub piele atunci cand corpul nostru este expus actiunii unei bacterii.
Daca ai nesimtirea de a lasa prea multa vreme gunoiul sa ti se adune sub nas, dupa o vreme, inevitabil, mizeria adunata acolo intra in fermentatie si tot locul se umple, incetul cu incetul, de o duhoare insuportabila.
Punerea sub urmarire penala nu inseamna nimic in privinta vinovatiei sau nevinovatiei unui cetatean. ... In acest caz, cetateanul e scos de sub urmarire penala.
Vasele limfatice pot fi localizate superficial (sub piele), sau profund (in torace , abdomen, pelvis etc); ... Adenopatia, daca este la ganglionii de sub piele, se poate palpa de pacient sau medic.
In 30 noiembrie si 1 decembrie vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ploaie, dar precipitatii slabe mai pot aparea si in zilele de 2 si 5 decembrie, precum si dupa data de 8 decembrie.
In zilele de 29 si 30 decembrie, pe spatii mici se vor semnala precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, urmand ca, dupa data de 3 ianuarie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie din nou ridicata.
Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. ... Cele mai afectate zone vor fi Capitala si alte 11 judete din sud estul tarii, care vor fi sub cod portocaliu de viscol.
In privinta valorilor minime, acestea vor oscila in jurul pragului de inghet in cele mai multe dintre nopti, iar temperaturi sub -5 grade vor fi posibile, in zonele depresionare, la inceputul intervalului.
Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger Meteorologii au anuntat ce e va intampla cu vremea in urmatoarea perioada. ... - Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures.
Tara noastra se afla mai mult sub influenta maximului barometric est european, iar dorsala anticiclonului Azoric se retrage treptat spre vestul continentului. ... In depresiunile intra-montane si in zona montana joasa (sub 1.500 de metri) sunt caracteristice temperaturi medii cuprinse intre 4 si 8 grade.
Trigliceridele provin din alimentele consumate, dar pot fi si sintetizate de catre ficat, sub forma de grasimi, carbohidrati si proteine.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. ... Iata pasajul in care este confirmata existenta tunelului pe sub Dunare, mai mult ca sigur in zona Calarasi-Silistra:
3+2 =5, iar cifra nasterii tale este sub semnul Staniului). ... 1+2=3, deci anul este sub influența Mercurului.
Temperaturile scazute, sub cele normale pentru aceasta perioada din an si ploile abundente pun stapanire pe totate regiunile.
in acest sens se face referire la promovarea Ancai Boagiu succesoarea sa la Ministerul Transporturilor in anii 1999 - 2000 ("rar atita vulgaritate, neamprostie si agresivitate la un loc, ca in aceasta cata neagra”), Cristinei Pirvulescu, desemnata de PD pentru functia de ministru al Integrarii Europene ("blonda de la Primarie care n-a reusit, in ciuda fustitei sub care se aflau elemente de real interes, sa tina privirile parlamentarilor atintite doar in jos si nici sa le astupe urechile”), Mioarei Mantale ("prefectesa” de Bucuresti, "adoratoare a sa” care "pina acum s-a remarcat doar prin decolteuri”) si a avocatei Elena, numita vinerea trecuta consilier de stat la Cotroceni ("alta blonda” si "bomba sexy a Primariei Generale” cu care Basescu a fost imortalizat in timpul campaniei electorale la restaurantul "Golden Blitz”).
In acelasi timp, Eminescu critica clasa politica a timpului, aflata sub o puternica ispita balcanica. ... Tot sub pecetea ispitei balcanice se desfasura si existenta micii burghezii orasenesti; ... conservator, temator de schimbari, anchilozat in traditii, camuflindu-si inertia sub sloganul "cum o da Domnul".
In acelasi timp, Eminescu critica clasa politica a timpului, aflata sub o puternica ispita balcanica. ... Tot sub pecetea ispitei balcanice se desfasura si existenta micii burghezii orasenesti; ... conservator, temator de schimbari, anchilozat in traditii, camuflindu-si inertia sub sloganul "cum o da Domnul".
Cartea "Poezia in catuse", scrisa sub ingrijirea regretatului meu coleg de universitate ieseana si craioveana Aurelian Popescu, este plina de marturii de credinta si rugaciuni.
128 - cu propunere de trimitere in judecata, 22 de cazuri - cu propunere de declinare a competentei in favoarea altor unitati de parchet (DNA, DIICOT), 308 cazuri - cu propunere de scoatere de sub urmarire penala sau scoaterea de sub urmarire penala si aplicarea articolului 18 (1) din Codul Penal, 306 cazuri au primit neinceperea urmaririi penale (NUP), iar restul au fost indrumate catre alte servicii, cum ar fi conexarea la alte dosare etc.", a precizat comisar-sef Leonard Bandoi, sef al Serviciului de Investigare a Fraudelor.
google-analytics.com