Cautare

9981 de rezultate pentru "sub" (3.01 secunde)
Chiar si in aceasta situatie, sub aspectul procedural ar fi trebuit sa astepte expirarea termenului de citare, pentru ca persoana citata se putea razgindi, si numai dupa expirarea acesteia putea invoca sustragerea de la urmarirea penala.
toti au candidat sub sigla unui partid. ... Aceste servicii publice sunt sub-dimensionate pentru nevoile reale ale unei tari europene, si evident, si sub-finantate. ... Acolo prefectul a atacat cinci primari ai PSD, sub diverse motive, si a initiat, ca la Cernavoda, referendumuri locale pentru destituirea lor.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Un astfel de efect era si extracorporalitatea, sau experienta parasirii corpului, numita de Monroe, pentru prima data, Out of the Body Experience, termen care a intrat in toata literatura anglosaxona sub numele prescurtat de OBE (sau uneori OOBE) si pe care Monroe o definea ca:
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
"Sub 30% incredere, situatia lui Basescu e grava"', pe care il puteti citi in continuare.
In frunte cu domnul Vasile Blaga, presedintele Senatului si cel de-al doilea om in stat sub regimul Traian Basescu.
Banca Mondiala considera saracie extrema pentru cei cu un venit zilnic de sub 2,15 dolari pe zi (sub 2 milioane de lei vechi pe luna).
In intervalul 25-27 februarie va ploua moderat cantitativ, apoi trecator vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. ... In primele zile va ploua in general slab cantitativ, apoi trecator vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie.
Probabilitatea de ploi, in general slabe cantitativ, sub forma de aversa si posibil insotite de descarcari electrice, va fi mai ridicata in intervalul 20 - 23 aprilie.
E insula cunoscuta de noi toti sub numele - italienizat - de Corfu. ... Sub protectia venetienilor In Evul Mediu insa, odata cu ridicarea Regatului normand al Siciliei, Corfu a fost vazuta iarasi ca o ispita militara si comerciala.
Cele 3 cazuri de deces au survenit la copii sub varsta de 1 an, adica sub varsta la care se efectueaza vaccinarea impotriva rujeolei (vaccinul ROR). ... Intr-o comunitate cu acoperire optima a vaccinarii, toti copiii sub 1 an sunt protejati de asa numitul efect de protectie de grup.
Un presedinte care poate fi pus rapid sub acuzare de catre Parlament pentru inalta tradare.
Neurodermatita cunoscuta si sub numele de lichen simplex este o forma cronica de dermatita. ... Neurdermatita se manifesta sub forma unor portiuni de piele solzoasa care apar la nivelul capului, pe brate, picioare si la incheieturi.
Pentru cei nascuti sub semnul Taur, august 2018 le va oferi ocazia sa adune roadele efortulor anterioare. ... Persoanele nascute sub semnul Gemeni vor da dovada de o energie inimaginabila in lupta pentru locul lor sub soare. ... Pentru cei nascuti sub semnul Balantei, august inseamna o perioada a faptelor concrete.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
World Wide Web Consortium (cunoscut si sub denumirea de W3C), care astazi este condus de Berners-Lee, dezvolta standardele HTML si CSS; ... Pentru a putea interpreta si reda informatiile sub forma hipertextului, browserul apeleaza la standardul de limbaj HTML, definit inca de la inceputul dezvoltarii webului.
Am amintit deja, in episodul precedent, ca Pat Price afirma ca prin explorari personale a identificat locul a patru baze subterane ale extraterestrilor, sub muntele Perdido din Pirinei, in muntele Inyangani din Zimbabwe, sub muntele Hayes din Alaska si sub muntele Ziel din Australia. ... Este ceva important sub ape...
sau, daca vei pleca, vei ajunge intr-o casa aflata sub influenta aceluiasi numar si te vei confrunta cu aceleasi obstacole si dificultati, care tin de aceeasi lectie neinvatata. ... Vibratia lui 1, daca nu este tinuta sub control, favorizeaza de asemenea agresivitatea si aroganta.
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta.
google-analytics.com