Cautare

10131 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (3.11 secunde)
Romania trebuie sa puna in functiune, pana in 2010, un sistem computerizat pentru monitorizarea tranzactiilor cu bunuri accizabile, compatibil cu prevederile UE, printre obiectivele urmarite fiind cretterea veniturilor din accize si diminuarea fraudei din cometul cu produse accizabile.
cresterea veniturilor provenind din sectorul accize si diminuarea fraudei din domeniul comertului cu produse accizabile; indeplinirea obligatiilor Romaniei in calitate de stat-membru al Uniunii Europene fata de DG TAXUD, in ceea ce priveste implementarea sistemului EMCS faza 2.
Consumatorii se tem ca, daca fac cumparaturi in alta tara, nu vor beneficia de protectie impotriva inselaciunii si fraudei. Comerciantii ezita sa-si asume riscurile si costurile necesare pentru a se conforma diferitelor legislatii.
Masura vizeaza implementarea unei cote reduse a TVA de 9% pentru livrarea de paine, grau si faina si urmareste combaterea fraudei fiscale in domeniului comertului cu paine, cota redusa aplicandu-se pe tot lantul de productie si distributie.
Acum 30 de persoane sunt cercetate pentru infractiuni la legea electorala, dar nu se stie cu exactitate dimensiunea fraudei. Pe fondul unei prezente scazute la vot, va las pe dumneavoastra sa decideti cat de mult au influentat aceste actiuni rezultatul scrutinului.
Oligarhul fugar Ilan Sor, condamnat in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova si dat in cautare internationala, nu exclude posibilitatea de a se muta din Israel - tara unde s-a refugiat - in Federatia Rusa, unde are familia, a declarat el pentru agentia rusa RIA, preluata de News.ro.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. ... Femeia aflata sub semnul lui Marte e hotarata sa preia conducerea, sa fie cea care preia initiativa, chiar si in dragoste.
In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... BERBEC (21 martie - 20 aprilie) Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie :
Richard Webster trece sub lupa peste 500 de superstitii, cele mai putin cunoscute si mai uimitoare din lumea occidentala. ... vacante, nastere, moarte, nunti, culori, pietre pretioase, copaci, flori, zane, vreme, numere, animale, pasari, insecte, zodia.
Mogulul Dan Voiculescu pare a fi scapat lucrurile de sub control, iar destinul sau politic se apropie cu pasi repezi de un final care ar insemna un prim pas in "salubrizarea" politicii romanesti.
Sub zodia perchezitiilor (Autor :
Daca esti nascut sub acest semn, ai grija, caci este posibil sa iti pierzi increderea in tine.
Poate pentru ca zodia in sine arata ca o persoana nascuta sub acest semn zodiacal are doua fete. ... CAPRICORN- MANDRIE Capricornului ii place sa fie mereu in competitie, iar atunci cand iese victorios, isi va arata mandria sub orice forma.
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... - Hainele dvs, vandute sub brandul Maressia, sunt cu motive traditionale romanesti.
2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. ... Acesta este asumat de catre mai multi lideri social-democrati sub rezerva anonimatului si, ca urmare, DC News il supune atentiei publice.
La fel s-a intamplat si cu celelalte publicatii, care au scazut de la 700.000 de exemplare pe zi in 1990, la sub 100.000 de exemplare in 1992.
Apoi se va inregistra o scadere a temperaturilor, dar nu sub limita normala. ... Pentru ultimele zile din interval este estimata o scadere a temperaturilor, dar nu sub limita normala. ... In ultimele zile ale prognozei se va raci, dar temperaturile nu vor cobori sub limitele normale.
“Intrucat nu doresc sa particip la o alegere (decizie) fortata, nici in favoarea domnului Corneliu Vadim Tudor, ce dovedeste inca o data (oare pentru a cata oara) ca pentru domnia sa statutul este doar o hartie mazgalita, vointa-i personala fiind mai presus decat orice reglementare legala, dar nici in favoarea domnului Corneliu Ciontu, care sub masca reformarii partidului promoveaza cu incapatanare obsesiva tinere sperante ca dumneavoastra (Gheorghe Acatrinei, om de aproape 77 de ani, pentru care timpul psiho-social s-a oprit in decembrie 1989, - probabil educatia de la 'Stefan Gheorghiu' patrunzandu-va pana in genom), solicit scoaterea mea din evidentele partidului mai sus-mentionat, incepand cu data prezentei demisii“, precizeaza Ludovic Abitei.
El a declarat marti ca nu a negociat personal cu nimeni din PDL, pentru ca are "adjuncti care fac asta", dar a tinut sa precizeze ca este vorba despre "niste acorduri batute in cuie si de bun augur pentru viitorul politic romanesc, care trebuie sa iasa de sub zodia infractionala imprimata de personaje precum Codrut Seres si Dan Voiculescu".
Retailerii de electronice si electrocasnice estimeaza ca piata de profil s-a cifrat, la finele lui 2004, la 700 - 800 de milioane de euro, cresterea fata de anul precedent fiind modesta (sub 10%).
google-analytics.com