Cautare

10131 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (3.17 secunde)
Funar mai arata ca, pentru prima data, ar exista dovada fraudei de la referendumul national din 19 mai 2007, "confirmata" in Raportul Autoritatii Electorale Permanente.
In opinia PSD, "pregatirea fraudei electorale de catre PDL arata, la fel ca si recursul la violenta, ca acest partid este disperat constatand ca rezultatele votului vor fi departe de asteptarile foarte optimiste ale liderilor PDL".
In opinia lui Vadim Tudor, au mai ramas "trei parghii ale fraudei": mita electorala - pedepsita de lege, dar inca practicata pe scara larga, pe fondul saracirii tot mai accentuate a populatiei - anularea buletinelor valabile ale adversarilor politici, prin dubla stampilare si softul Biroului Electoral Central.
In perioada 2003-2005, a fost director al Directiei de combatere a fraudei, coruptiei si economiei subterane la Curtea de Conturi, iar in 1999-2000, a fost presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor.
Pogea a adaugat ca in perioada urmatoare va avea loc o redistribuire a personalului si ca o serie de angajati vor fi transferati catre directiile din Agentia Nationala de Administrare Fiscala ce se ocupa cu combaterea fraudei si a rambursarii ilegale de TVA.
Pogea a adaugat ca in perioada urmatoare va avea loc o redistribuire a personalului si ca o serie de angajati vor fi transferati catre directiile din Agentia Nationala de Administrare Fiscala ce se ocupa cu combaterea fraudei si a rambursarii ilegale de TVA.
Cererea poate fi admisa numai daca cel care a sesizat nu este implicat in producerea fraudei. Solutionarea cererii de catre Curtea Constitutionala se face pana la data prevazuta de lege pentru aducerea la cunostinta publica a rezultatului alegerilor.
Avem ca principal scop combaterea fraudei si a coruptiei si a cumpararii de voturi, metoda prin care Traian Basescu a devenit presedinte si, de asemenea, o reprezentare in Parlament in interesul oamenilor atat cu alesi prin vot direct, cat si o lista care sa cuprinda personalitati, oameni cu mare pregatire profesionala si de care Parlamentul are nevoie", a spus Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.
Si la momentul fraudei comise de Roberta Anastase, domnia sa a sustinut acuzatiile absurde ale acesteia cu privire la banii pe care i-ar fi cerut PSD in schimbul votului la legea pensiilor.
Iar un absenteism masiv inseamna inlesnirea fraudei electorale si obtinerea unor rezultate nereprezentantive la nivel national.' (Sursa: Dan Ioan Popescu - www.danioanpopescu.ro)
Nici chiar faptul ca Udrea detine banii de parandaraturi si mita n-ar conta, ar fi obligata sa i se supuna lui Blaga si sa faca numerele comandate pentru acoperirea financiara a fraudei electorale fara de care ea ajunge la puscarie;
9 lectii ale unei batalii electorale Cand imaginile fraudei sunt atat de clare si de mari, cuvintele parca se chinuie sa se adune.
AGERPRES informeaza:
DESPRE DECIZIA CURTII CONSTITUTIONALE SAU CUM VA INCERCA PUTEREA SA INTOARCA O DECIZIE DE DREPT IN FAVOAREA FRAUDEI ELECTORALE: COMASATE IN IUNIE?
Operatiunea telefonul mobil - BEC a interzis intrarea in cabina de vot cu telefonul mobil. Vi se pare o masura care ajuta la combaterea fraudei electorale sau o masura abuziva?
Pentru prima etapa este deja implementat mecanismul traditional de reclamare a fraudei. Care frauda nici nu trebuie sa existe, e suficient sa fie reclamata, astfel incat presiunile europene sa poata impinge negocierile de formare a noului guvern intr-o directie convenabila pentru Basescu.
Poate le relateaza cineva amicilor de la Bruxelles cum a fost cu puscariasul Mantog, coordonatorul din Gorj al fraudei prin care s-a ales EBA europarlamentar - vezi "harta" cu distributia voturilor - si seful campaniei europarlamentare a neprihanitei Monica Macovei.
In acest lung rastimp, Emil Oprea, autorul principal al fraudei de peste 5 milioane de dolari reprezentand rambursari ilegale de TVA pentru exporturi fictive efectuate de firma Price Steel, s-a bucurat de liberate in Franta, SUA sau in alte colturi ale lumii, acolo unde mana scurta a Justitiei Romane nu a reusit sa-l ajunga.
Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca actiunea se desfasoara in scopul prevenirii, combaterii evaziunii fiscale si a fraudei fiscale la acest fel de operatiuni efectuate de persoanele impozabile in regim de TVA in Romania.
google-analytics.com