Cautare

10131 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (3.58 secunde)
Aveti o perioada benefica datorita prezentei in zodia dumneavoastra a lui Jupiter si trebuie sa profitati din plin de acest lucru.
Va este chiar usor sa va exprimati afectiunea fata de persoana iubita si o veti surprinde placut. Pozitia lui Venus in zodia dumneavoastra va faciliteaza cele mai bune relatii pe care le puteti avea vreodata.
Persoanele de sex feminin din zodia Rac vor primi un cadou minunat de la o persoana pe care o indragesc.
Trei planete - Mercur, Jupiter si Soarele - se afla in zodia dumneavoastra, ceea ce va da o stralucire de stea.
Nativii in zodia Taur au o saptamana in care vor pune pe cineva in coarne. Nu poate nimeni sa intre in voie.
Tineti cont ca Saturn este pana la sfarsitul anului in zodia dumneavoastra si face ca totul sa se miste greu.
Vestea buna este data tot de Saturn care acum este in zodia dumneavoastra si va da mai multa forta, tenacitate si concentrare.
Soarele, Mercur si Marte se afla in zodia Fecioara si asta inseamna ca lucrati din greu pentru a fi mai eficienti.
Pentru nativii in zodia Leu se anunta o saptamana de calatorii. Sa fie pregatiti de plecare. Fecioara: Fecioarele au o saptamana in care vor afla multe adevaruri importante, cu marcaj puternic asupra starii psihice si fizice.
Acum, cand Soarele este in zodia dumneavoastra sunteti deosebit de energici si aveti incredere in propria persoana. Tot Soarele va atrage pentru dumneavoastra tot felul de situatii favorabile si de oameni importanti.
Periplul Lunii prin zodia dumneavoastra nu face decat sa va amplifice emotiile, dar poate duce si la instabilitate. FECIOARA 23.08-22.09:
Venus este in zodia dumneavoastra si se intalneste acolo cu Soarele si cu Mercur. Vi se va intampla ceva interesant si sunteti gata sa va faceti debutul intr-un domeniu nou.
In weekend, reganditi relatia cu un prieten, mai ales cu o femeie din zodia Capricorn. Fiti atenti si diplomati! SCORPION 23.10-21.11:
Barza vine pe zodia lor saptamana viitoare! CAPRICORN: O saptamana mai grea, a trecut aritr-o stare mai putin buna de sanatate.
Aveti prezente in zodia dumneavoastra 4 planete si trebuie sa va bucurati de energia pe care acestea v-o propulseaza. Mercur va face mai vorbareti, Venus, mai fermecatori si diplomati, Jupiter va inalta si va mareste lucrurile bune, iar Marte va starneste ambitia.
Pentru ca au planeta Uranus chiar in zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental si atitudinal, daca erau rezervați fața de o anumita experienta de viața.
Nu cred in zodii si astrologie, dar femeia in cauza era nascuta in zodia Sagetatorului. Si ca un nativ ce sunt si eu in aceasta zodie, pot spune cu mana pe inima ca numai o sagetatoare e capabila de asemenea extreme intr-ale orgoliului.
Nativele din zodia Pesti au o predispozitie de a cadea in depresie si de a fi hipersensibile. In acele momente, ele au tendinta de a neglija total relatia de cuplu.
ZODIA care va avea PROBLEME serioase. Astrolog DCNews: Gandurile rele (Autoare: Ema Apostu) Gandurile rele de la serviciu le lor crea probleme Berbecilor.
Ideea astrologica de baza a saptamanii Luna Noua din semnul Berbecului care se perfecteaza vinerea aceasta reprezinta inceputul simbolic al noului an astrologic, intrucat astrul selenar si Soarele isi dau mana cu prilejul acestei lunatii si marcheaza debutul unui nou ciclu in vietile noastre.
google-analytics.com