Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (4.63 secunde)
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? ... De ce credeti ca s-a intamplat nenorocirea asta cu ce tot ce a insemnat economia Oltenitei si zonei sale?
Plaja litoralului romanesc este nu doar victima eroziunii costiere, ci mai ales a conducerii Directiei Apelor Dobrogea Litoral, care nu a aratat, de la inceputul verii si pana acum, ca ar fi capabila sa actioneze pentru a opri macar avalansa de gunoaie sau resturi de materiale de constructii care o sufoca de la un capat la celalalt al judetului.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. S-au turnat deja peretii de sustinere ai pasajului si dala de acoperire a acestuia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Actualul primar interimar si-a facut un titlu de glorie din faptul ca bugetul Capitalei a fost dezbatut public inainte de a fi aprobat ceea ce, in viziunea domniei sale, este un mare pas inainte.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
La Clatitaria Romana gasiti cele mai bune clatite uriase din Bucuresti si numai cu ingrediente naturale, dulceata, nu gem, ca altii, si capsuni reale taiate pe loc, la fel ca si bananele alaturi de inghetata plus Nutella , intr-un cuvant :
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. ... Maria de 61 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului electric pentru pietoni.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. VALERIU de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot 307, pe Str. Ziduri Mosi dinspre Sos. Pantelimon catre Sos.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. Valentin de 27 de ani, din jud. ... Dobroiesti catre sos. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G.
La data de 26 aprilie 2011, in jurul orei 16:00, C. Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos.
La data de 05 mai 2011, ora 16:00, S. MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. Amurgului dinspre sos. Alexandriei catre sos.
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei Peste 10.000 de persoane sunt asteptate la mitingul care a fost demarat incepand cu orele 11, miercuri, in Piata Victoriei. Deocamdata, la protestul mai multor sindicate din sectorul agricol, s-au strans 1000 de oameni.
Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai - vreme frumoasa in toata tara, ploi de vara la munte Vremea va fi deosebit de frumoasa in minivacanta de 1 Mai, iar valorile termice vor ajunge la 29 de grade Celsius.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata:
PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile Dupa ploile torentiale si inundatiile de proportii cu care ne-am luptat, acum stam sub o noua amenintare. ... Saptamana viitoare, ne vom lupta si cu temperaturi de 36 de grade Celsius.
google-analytics.com