Cautare

6601 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (9.15 secunde)
FARCAS) Simona Misea (S.M.), o tanara psiholoaga din Bucuresti, mi-a adus in atentie un caz petrecut in acea zona misterioasa din Muntii Buzaului numita Tara Luanei. Interesata de latura transpersonala a psihologiei, in cadrul unui curs universitar, S.M.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Alpinistul Zsolt Torok, a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu. Disparitia a fost anuntata de sotia lui, dupa ce acesta plecase de cateva zile singur pe munte, intr-o zona fara semnal.
De ce ramane blocat Bulevardul Uranus Bucuresti. Primaria s-a impacat cu ONG-urile, dar tot nu are autorizatii Autoritatile locale s-au grabit sa anunte, la sfarsitul saptamanii trecute, ca s-au impacat cu ONG-urile care se opun demolarilor din zona Buzesti si ca reiau lucrarile la Soseaua Buzesti-Berzei.
Autostrada promisa de Sorin Oprescu poate incepe cel devreme peste 3 ani". 'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Va ninge slab in vestul, centrul si nordul teritoriului si vor fi precipitatii mixte in Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei, unde vor fi conditii de polei.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
"Bulevardul Uranus va fi in forma de pisu’ boului" Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca Hala Matache din zona Buzesti nu va fi nici demolata, nici mutata din loc, traseul Bulevardului Uranus fiind deviat prin fata actualei cladiri.
Desi sfarsitul de saptamana a adus temepraturi scazute, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada in toate regiunile.
La sediul Batalionului 26 Vanatori de Munte din localitatea Brad, judetul Hunedoara, s-a desfasurat, luni, 14 septembrie, ceremonia de deschidere a exercitiului de instruire in comun romano-chinez "Friendship Action 2009".
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
pasionati de biciclete, care nu a apucat sa fie publicat. ... Mircea Baniciu are o bicicleta de la o firma ungureasca. ... - Eram pasionat de mersul pe bicicleta de cand eram pusti.
Cum va fi vremea in week-end, in Capitala si la munte Sambata, in Bucuresti, in prima parte a zilei, sunt conditii de lapovita si ninsoare. Temperatura aerului nu trece de 1...2 grade Celsius, iar senzatia de frig va fi amplificata de vantul sprinten, potrivit Realitatea.net.
Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius. Joi 28 Ianuarie 2016 Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte.
Ploile vor fi scurte, cu fulgere si tunete, in special in regiunile sudice, la deal si la munte. ... In zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata, spre dimineata. ... Luni, 15 Mai 2017 Valorile termice vor fi apropiate de cele normale in aceasta perioada.
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: pana la ora 1.00, garniturile vor circula la un interval de 10 minute; liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, transmite printr-un comunicat de presa Metrorex.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Primul tronson din Bulevardul Uranus va fi gata la primavara Primul tronson din Bulevardul Uranus va fi terminat cu o intarziere de aproape un an. ... Ultimele estimari indica ca termen final primavara lui 2012, dar fara zona Halei Matache. Proiectul a fost intarziat de lucrarile la reteaua de canalizare.
google-analytics.com