Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (4.89 secunde)
Vreme frumoasa, dar vin ploi si descarcari electrice PROGNOZA DE PASTE Joi, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal desi temperatura aerului scade in nord-estul tarii.
In Banat si Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa in jurul pragului de canicula, iar indicele de temperatura-umezeala (ITU) va atinge pe spatii mici 80 de unitati, conditii in care va aparea starea de disconfort termic.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. Editia 2017 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 21 km.
5GANG vine cu o piesa noua, SOS, considerata de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai buna piesa a lor de pana acum. Textul poarta semnatura lui Selly, la fel si linia melodica unde a colaborat cu Quick, cel care s-a ocupat si de producția piesei.
Lasagna Numarul de portii: 8 portii Timpul de preparare: 60 minute Timpul de gatire:
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. Teiul Doamnei dinspre sos.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. MIHAELA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe sos. Berceni, dinspre sos. Ion Iriceanu catre sos.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Primaria Sectorului 6 a publicat proiectele de reamenajare a promenadei de la Lacul Morii si a insulei: Plaja artificiala, pista de alergare si cinema in aer liber (Autoare:
Scopul acestor sarbatori este de a reaminti tuturor importanta muntilor pentru viata, pentru furnizarea de bunuri si servicii, ca sursa de apa, pentru bogatia diversitatii biologice, ca destinatii pentru odihna si turism. De asemenea este momentul optim de a acorda atentie si problemelor dezvoltarii regiunilor muntoase ale planetei.
Vremea se mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda local in vest, centru si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7 grade in Moldova pana la 18 grade in Dealurile de Vest.
Este pe scurt ultima varianta de lucru a autostrazii suspendate sau a inelului median de circulatie al Capitalei, obtinuta de B365.ro. ... "Actuala varianta este in proportie de 85-90% cea pe baza careia va fi facut studiul de fezabilitate.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Vremea se raceste de astazi in toata tara. De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
Vremea se va raci semnificativ, in urmatoarele zile, fata de perioada anterioara, averizeaza meteorologii. In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare.
Prioritatile guvernului Ungureanu pentru Capitala M6 si M7 de metrou, 62 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si centura feroviara, prioritati ale guvernului Ungureanu pentru Capitala Romania are un nou Guvern, dar si un nou program de guvernare.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Cod portocaliu de vreme rea in Romania. Vant puternic si ninsori Agentia Nationala de Meteorologie a a anuntat ca de vineri de la ora 8:00 si pana sambata la ora 2:00 dimineata va fi in vigoare o noua alerta cod galben de vreme rea.
google-analytics.com