Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.07 secunde)
Casele s-au refacut, oamenii se straduiesc sa uite, ba chiar si Obeliscul din Costinesti a fost repus la locul sau, iar ministrii aduna puncte in sondajele de popularitate prin vizitele periodice pe santierele in care Apele Romane incearca sa repare dezastrul produs de viituri.
Procentele prezentate de Barometru de opinie publica surclaseaza cu 5-6 procente sondajele similare de pe piata, diferenta fiind motivata prin caracterul deschis al intrebarilor, cifrele fiind prezentate mai mult ca un potential politic al partidelor decat ca o predictie electorala.
Acum PNG are sanse reale sa intreaca formatiunea pesedistilor in sondajele de opinie”, a declarat Iulian Cirstiuc, membru al conducerii Partidului Noua Generatie, filiala Galati.
Eu cred ca avem mai mult de 13 la suta, cat ne dau sondajele. Cred ca, daca ar fi anticipate, am obtine 40-45 la suta, ca sa nu zic 80", a declarat Olguta Vasilescu.
PLD urmareste deocamdata sa se inregistreze efectiv ca partid politic si apoi, pe baza presupusei sale cresteri din sondajele de opinie, sa incerce anul viitor o renegociere de pe pozitii de forta cu liberalii lui Tariceanu, pentru intoarcerea in partid pe pozitiile solicitate de ei.
Traian Basescu - omul anului ßeful statului conduce detasat in toate topurile mediatice si sondajele oferite publicitatii de diverse institutii, cu o proportie ce variaza intre 50 si 60%.
Pot sa va spun ca, in conformitate cu sondajele realizate la nivelul Galatiului, PC se afla pe un loc trei.
Cu toate acestea, in sondajele de opinie realizate in judet, Alianta D.A. e pe primul loc, PSD e pe al doilea, in timp ce PC ocupa abia a treia pozitie.
Trecand insa peste joaca de-a sondajele, pana la alegeri mai e cale lunga si timp ca potentialii adversari sa-si puna poalele-n cap, asa cum se aude ca se va proceda.
El nici macar nu figureaza in sondajele de opinie realizate in municipiul Galati”, ne-a declarat conservatorul Picu Roman. Ion Stefan se vede primar, dar consilierul local PC Picu Apostol Roman ii sugereaza sa coboare cu picioarele pe pamint.
ßi daca Geoana considera "sondajele ipotetice comentate la televiziune" ca fiind o "strategie ieftina", Ion Iliescu a fost si mai transant in afirmatii, apreciind ca, indiferent de potentialul impact negativ asupra partidului, PSD "trebuie sa-si asume acest risc".
La randul sau, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu sustine ca hotararea luata de PD va afecta negativ Alianta DA, in conditiile in care sondajele arata ca electoratul are mai multa incredere in alianta decat in PD si PNL luate separat.
Uneori exagerate, sondajele de opinie contin si "samburi de adevar". In privinta lui Gigi Becali, si formatiunea politica a acestuia, Partidul Noua Generatie, desi pare greu de crezut, situatia este cum nu se poate mai buna.
Democratii, dupa cum a recunoscut chiar purtatorul de cuvant al PD Constanta, Senol Zevri, nu se asteptau la asemenea infrangeri, si in special nu la Ghindaresti, acolo unde, inainte de campania electorala propriu-zisa, sondajele proprii le indicasera faptul ca democratul lor are 44%, in timp ce contracandidatul PSD 29%.
Bush, luni, in timpul unei conversatii telefonice, ca procesul lui Hicks nu ar mai trebui amanat. Pe de alta parte, sondajele de opinie arata ca majoritatea australienilor sunt in favoarea revenirii soldatilor in tara.
Mai clar, pesedistii vor sa transforme intr-o amintire faptul ca partidul lor este batut in sondajele de opinie realizate la nivelul unor comune galatene de partidul liberal.
Partidul Democrat se bucura de increderea a 26% din electoratul romanesc, potrivit ultimului sondaj CURS, realizat in perioada 1-15 februarie.
PSD, PC si PNL si-au atins scopul de a amina momentul alegerilor europarlamentare pina la momentul in care sondajele de opinie vor prezenta o realitate convenabila lor.
Gusa a mai sustinut ca "sondajele de opinie incearca sa mascheze marea criza de imagine prin care trece presedintele Traian Basescu".
Dar, evident, sondajele de acum vor fi contrazise, asa cum s-a intamplat de fiecare data, la alegeri. Iar eu am mare incredere in electoratul roman", a precizat Gelil Eserghep.
google-analytics.com