Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (5.54 secunde)
Adriean Videanu a declarat ieri, la Scoala de Vara a Tinerilor Liberali, ca din punctul de vedere al PD, anticipatele organizate dupa ianuarie "ar fi un beneficiu suplimentar pentru PD si pentru Alianta, datorita rezultatelor din sondajele de opinie" si mai ales in contextul in care, a sustinut democratul, "dupa ce ai pierdut majoritatea parlamentara intr-o Camera a Parlamentului, este foarte greu sa gestionezi un proces atat de greu cum este integrarea, practic as putea sa spun ca e imposibil".
Astfel, Boc s-a pozitionat la fel ca Adriean Videanu sau Radu Berceanu, sustinand ca sondajele urmeaza sa decida ponderea pe liste si precizand ca PD este cotat cu 30% in preferintele electoratului.
Cele mai "tari" declaratii "Partidul Noua Generatie este copilul meu, iar copilul meu nu minte", a declarat ex-presedintele PNG, Vasile Capris, care a fost dat afara din echipa de conducere a partidului tocmai pentru ca nu a reusit sa ridice filiala in sondajele de opinie la valoarea inregistrata de partid la nivelul intregii tari.
"In goana actualei conduceri a PNL de a recupera cateva procente de imagine din decalajul care il desparte de PD in sondajele asupra preferintelor de moment pentru voturile electoratului, PNL s-a angajat pe un drum strategic sinucigas, care creeaza premisele ca PNL sa aiba soarta PN¥CD", afirma Ghise in scrisoare.
"In timp ce PD creste, PNL scade in sondajele de opinie, pentru ca nu mai are o viziune de dezvoltare ca partid aflat la guvernare", a explicat fostul lider liberal.
Corneliu Vadim Tudor a mai sustinut, ieri, ca PRM are in realitate un procent de 30% in sondajele de opinie, iar PSD doar 13%.
Potrivit acestuia, rezultatele chestionarelor distribuite la peste 400 de subiecti (sondajele nationale se realizeaza pe un esantion de aproximativ 1.000 de persoane) urmeaza, in general, tendinta nationala.
Asa a ajuns sa vorbeasca si despre sondajele care acorda un deja traditional 2% Partidului Conservator: "Va asigur ca este vorba de o manipulare.
Acesta urmeaza ca in 2008 sa se bata pentru fotoliul de primar al localitatii Eforie, asta daca nu se decide, intre timp, altceva in urma discutiilor si cu partenerul de Alianta (sau poate intre timp nu va mai fi cazul), dar mai ales dupa sondajele finale.
Conservatorul a mai araatat si caa democratii ar trebui saa uite de anticipate pentru caa in toate sondajele se arataa caa cetaatenii nu vor alegeri inainte de termen.
Conservatorul a mai araatat si caa democratii ar trebui saa uite de anticipate pentru caa in toate sondajele se arataa caa cetaatenii nu vor alegeri inainte de termen.
Sondajele de opinie dau ca favorit PD. Potrivit ultimului sondaj INSOMAR, de exemplu, in situatia in care partidele ar candida independent, votantii Aliantei D.A.
Conservatorul a mai araatat si caa democratii ar trebui saa uite de anticipate pentru caa in toate sondajele se arataa caa cetaatenii nu vor alegeri inainte de termen.
Un exemplu in acest sens este Mona Musca, cea care, dupa ce a fost data afara din partid, a crescut in sondajele de opinie.
"In orice caz, orice ar indica sondajele, Stolojan nu mai ramane vector de imagine, Basescu insa da, este altceva", a afirmat Ciontu.
Dragomir este convins de faptul ca excluderile din ultimul timp au un rol pozitiv pentru PNL, chiar daca pe termen scurt pot insemna o oarece scadere in sondajele de opinie.
Conform documentului, in urma campaniei declansate de PNL pentru retragerea trupelor romane din Irak au fost stranse un milion de semnaturi, ceea ce dovedeste sustinerea populara pentru acest demers, evidentiata si de sondajele de opinie.
In plus nu mi se pare corect ca noi, democratii, si liberalii sa fim pe aceleasi liste cu un raport de unu la unu atita vreme cit PD sta mai bine in sondajele de opinie.
Parlamentarul constantean a declarat, referitor la ponderea partidului sau in sondajele de opinie, ca singurele sondaje valabile sunt alegerile. Din acest motiv, el nu crede ca PSD are doar 20%, asa cum il dau institutele de sondare a opiniei publice, ci aproximativ 32%.
Mai mult, Mircea Geoana a spus ca nu crede in actualele sondaje de opinie in care Alianta creste si PSD scade, pe motiv ca si partidul sau a manipulat sondajele in perioada cat s-a aflat la guvernare, tinand PD si PNL la un procent de 8-9%.
google-analytics.com