Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (2.65 secunde)
Cifrele ii arata pe cei care vor veni la vot si au o optiune definita, ori acestia in mai toate sondajele din ultima vreme reprezinta 45% din electorat.
(Nici nu e de mirare ca in vara lui 2004, sondajele de sertar au impins la rocada lui cu Basescu, la presedintie).
In primul rand, este o realitate confirmata si de sondajele independente si de cele facute de putere, publicate in presa domnului Basescu, ca in afara de afara de Mugur Isarescu, care nu este implicat direct in politica, primii trei oameni politici ca si incredere intr-o ordine sau alta sunt lideri ai opozitiei, fie ca e vorba de domnul Oprescu, candidatul sprijinit de noi pentru Capitala, fie ca e vorba de Crin Antonescu sau de mine.
E foarte clar ca daca dupa alegeri avem peste 50% din numarul de mandate, ceea ce toate sondajele indica in acest moment, nu avem ce sa negociem cu Traian Basescu, ci mergem si ii cerem sa aplice Constitutia Romaniei, care spune ca daca un partid sau o alianta inregistrata la tribunal are peste jumatate din mandate, trebuie sa nominalizez premierul de la acel partid sau alianta.
Bogdan Tiberiu Iacob) Oricit ar părea de paradoxal, popularitatea extrem de mare de care doctorul se bucura in sondajele pe Bucuresti ar putea reprezenta o durere de cap zdravana pentru USL si un handicap in batalia electorala care se va derula pe 10 iunie, la alegerile locale.
"In ultimii ani, sondajele de opinie au reliefat ca increderea populatiei in presedintele Traian Basescu este din ce in ce mai mica.
Desi sondajele de opinie indica un USL care ar putea obtine mai mult de 50% dintre mandate, socoteala e ceva mai complicata.
Din acel moment, PD a crescut constant in sondajele de opinie, luand-o inaintea partenerului de Alianta, PNL. Cu toate acestea, partidul alege sa treaca la doctrina populara, intr-o perioada in care orientarea social-democrata pare sa le fie cea mai favorabila, cel putin pe plan intern.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat luni seara la Realitatea TV ca PD, desi este in ascensiune in sondajele de opinie, nu se gandeste si la obtinerea altor portofolii in cazul unei remanieri guvernamentale.
Desi sondajele sunt in favoarea PD, indicand un raport de 1,3/1 in detrimentul PNL, Berceanu spune ca s-a ajuns la un raport egal "prin gratia PD".
La randul sau, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte al PNL, ne-a declarat, in cadrul unui interviu, ca „sondajele sunt importante.
Gheorghe Flutur a explicat ca Theodor Stolojan „are meritul principal in a aduce PNL la 20% in sondajele de opinie, precum si in unificarea fortelor liberale“.
Consultand agenda electoratului mi-am dat seama, asa cum s-a vazut si din sondajele de opinie, peste 60 la suta din electorat nu isi doreste alegeri anticipate.
Sondajele sociologilor arata ca, in perioada de criza, romanii nu sunt dispusi sa faca rabat la cheltuielile pentru mancare, alcool sau tutun, si declara ca ar reduce in primul rand bugetul pentru imbracaminte si accesorii vestimentare, in procent de 46%.
99% dintre respondenti considera ca bugetul nu raspunde nevoilor romanilor, iar aproape doua treimi spun ca este o lege cu multe nedreptati sociale. Sondajele facute pe internet au valoare informativa, esantionul fiind aleator, dar fara reguli statistice.
„Sondajele de opinie arata un trend ascendent al PSD. Daca aceasta tendinta se pastreaza, in primavara vom depasi Alianta“, a mai spus Mircea Geoana.
E˜i alaturi de schema pentru fermele mici, alaturi de sustinerea financiara a unor practici agricole benefice pentru mediu, si aceasta plafonare a subventiilor pentru fermele foarte mari a fost una din solicitarile care au iesit din sondajele de opinie pe care le-am realizat.
Referindu-se la ultimele aprecieri ale deputatului Cristian Boureanu despre pozitia PNL in sondajele de opinie, Tariceanu a afirmat ca acesta are nevoie de credibilitate si capacitate de analiza pentru a face reprosuri conducerii partidului.
In acest sens, una dintre tintele importante ale partidului este depasirea a 30% in sondajele electorale. La acest capitol, el a motivat cresterea PRM prin dezamagirea electoratului fata de portocalii, precum si prin radicalizarea mesajului.
Social-democratii se prabusesc in toate sondajele, dar le arde in continuare de joaca. Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
google-analytics.com