Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (3.32 secunde)
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Ramane sa vedem in ce masura au reflectat realitatea sondajele realizate pentru alegerile generale. Sigur este ca, in cazul unei alte discrepante majore, respectivele institute vor avea, intr-adevar, o mare problema.
Suspiciunile la adresa corectitudinii PSD nu se limiteaza insa numai la arealul democrato-liberal ci domina si PRM, a treia forta politica in conformitate cu sondajele de opinie.
- Ce anume credeti ca l-a detasat pe Traian Basescu de Adrian Nastase in victoria pe care a obtinut-o? - Victoria lui Traian Basescu a fost rezultatul perceptiei publice, care a fost foarte bine determinata de sondajele sociologice.
Acum PNG are sanse reale sa intreaca formatiunea pesedistilor in sondajele de opinie”, a declarat ieri Iulian Cirstiuc, membru al conducerii Partidului Noua Generatie, filiala Galati.
Traian Basescu preferat de 35% dintre constateni Fieful absolut al PSD-ului, reiese din sondajele prezentate de filiala judeteana a PD la Mangalia, sunt municipiul Constanta - Radu Mazare ar obtine aproape 50% din preferintele electoratului in cazul in care ar candida saptamana viitoare la alegerile pentru fotoliul de primar, iar la Cumpana, localitate aflata la cativa kilometri de Constanta - procentul pentru realegerea actualului primar, Mariana Gaju, ar fi de ...
"Daca sondajele de opinie vor indica faptul ca, impreuna, PD si PNL vor castiga mai multe locuri in PE, atunci listele vor fi comune", a spus Berceanu.
Sondajele sunt doar orientative, nicidecum adevarul absolut. Eduard Martin, de doi ani locuitor cu acte in regula al orasului Techirghiol Rep.:
Dar, avand in vedere rezultatele prezentate partial, dar si sondajele efectuate in ziua votului, este cert ca Traian Basescu a fost confirmat presedinte al Romaniei.
Partidele care se afla in cadere libera in sondajele de opinie incearca acum sa gaseasa o portita prin care sa poata intra in Parlament si la alegerile urmatoare", ne-a declarat presedintele local al PNG, Adrian Smarandoiu.
Hotararea trebuia insa luata dupa o reve-rificare a unei parti din sondajele realizate de CURS si CSOP. a€žMaine seara (n.r.
a€žÃ§n privinta candidatului la Bucuresti, Alianta a luat o decizie politica, dar aceasta s-a bazat pe sondajele de opinie in care a fost o diferenta foarte mica intre mine si Ludovic Orbana€œ, a mai spus Videanu.
Lupta pentru Primaria Capitalei readuce in prim-plan si lupta dintre sondajele de opinie. Intre doua sondaje, realizate cam in acelasi interval de timp, candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu, a reusit sa creasca intr-un sondaj PSD mai ceva ca Fat-Frumos, inregistrand un salt de 10%.
“Noi n-am spus ca vom face alegeri anticipate vazand rezultatele din sondajele de opinie. Am discutat de alegeri anticipate inainte de a se institui Guvernul Tariceanu, ca o necesitate de stabilitate politica pentru urmatorii patru ani, destul de grei pentru Romania“, a motivat Videanu.
0% Numar total de voturi: 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
0% • Dan Nica: 0% • Altul: 0% Sondajele facute pe internet au valoare informativa, esantionul fiind aleator, fara reguli statistice.
La nivelul societatii noastre, din pacate, sondajele arata ca suntem inca in mijlocul unei utopii inverse, a unei utopii legate de trecut.
Numarul de locuri care revine fiecarei parti pe lista de consilieri se stabileste proportional cu rezultatele in sondajele de opinie la nivel judetean, respectiv la nivelul municipiului resedinta de judet privind intentia de vot la consiliul respectiv;
Lumea vorbeste ca Salubritatea se va privatiza, dar eu niciodata nu as fi dat Serviciul de Salubritate din mana. Cu ochii pe sondajele de opinie GdS: Veti candida la primarie? A.S.:
Nu cred in sondajele care-l umfla. Si atunci face tot ce poate pentru a calari si viitorul guvern USL, asa cum l-a calarit pe Boc.
google-analytics.com