Cautare

161 de rezultate pentru "sinaia" (2.55 secunde)
Traian Basescu a declarat, sambata, la Sinaia, ca Romania are nevoie de alegeri anticipate. El crede ca un scrutin ar clarifica multe lucruri in tara, dar, spune presedintele, el nu are puterea sa le declanseze, iar partidele politice nu doresc acest lucru.
Pana la Congresul de saptamana viitoare, liberalii se vor intalni astazi, la Sinaia, pentru o sedinta de Comitet Executiv ce ar mai putea clarifica apele in PNL.
Dupa mai multe intalniri desfasurate la sfarsitul anului trecut, dar fara rezultate concrete, divergentele au fost transate ieri la Sinaia.
Conducerea PNL, reunita la Sinaia si pentru a pregati Congresul extraordinar ce va avea loc pe 12 ianuarie, s-a incheiat dupa aproximativ cinci ore.
La randul sau, ministrul democrat al Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ca situatia tensionata din Alianta se va rezolva in urmatoarele cateva zile, ca o recomandare probabil pentru liberalii care se intalnesc la Sinaia sa discute pe tema suspendarii presedintelui Basescu.
"Avem, luni si marti, la Sinaia, o intalnire a Biroului Politic Central cu toti parlamentarii PNL, pentru a stabili strategia legislativa pentru urmatoarea sesiune parlamentara si evident vom discuta si subiecte fierbinti, subiecte calde, cum e si acesta", a spus Nicolaescu.
Liderul liberal, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ieri la Sinaia ca PNL va avea o politica pragmatica, PD nefiind singura solutie de colaborare, si a sustinut ca liberalii au foarte multe variante.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Reuniunea PPE-PD este programata in a doua jumatate a acestei luni, cel mai probabil intr-o statiune montana de pe Valea Prahovei, locatia preferata fiind, se pare, Sinaia.
Cererea a fost formulata de catre Ioan Talpes, presedintele UPSC, in cadrul intalnirii cu liderii din teritoriu ai partidului, intalnire ce s-a tinut la Sinaia zilele trecute.
Aflat la Sinaia, premierul Tariceanu a declarat ca a discutat cu autoritatile locale si cu investitorii despre dezvoltarea unui proiect turistic integrat, cu o componenta sportiva.
Tot pe aceasta lege avem declinate trei dosare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sinaia. Toate sunt pornite de la sesizarile lui Gheorghe Funar in legatura cu infractiuni comise la Legea electorala de grupuri de cate patru - cinci persoane de pe raza judetului nostru.
De asemenea, democrat-liberalul a vandut in 2007 trei terenuri, din Sectorul 3 al Capitalei, din statiunea Sinaia si din Moara Vlasiei (Ilfov), pentru suma totala de 3.781.360 euro.
In 24 august, la Sinaia, a avut loc sedinta Comitetului National de Conducere al PNTCD, condusa de Marian Milut si Aurelian Pavelescu, cei 51 de membri prezenti hotarand demiterea lui Gheorghe Ciuhandu din functia de presedinte al CNC al PNTCD, in locul sau fiind ales Marius Popovici, fost presedinte al organizatiei judetene Timis si actual vicepresedinte al partidului.
Saptamana trecuta, cei zece n-au apucat sa stea de vorba din cauza intalnirii de la Sinaia a fruntasilor pesedisti. La sfarsitul acestei saptamani, ei se vor intruni din nou, dupa cum au confirmat mai multi membri ai organismului amintit.
1970, Sinaia) este un jurnalist roman, redactor sef adjunct la cotidianul Jurnalul National, si moderatorul emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune Antena 2.
Declaratia socanta a Brandusei Novac a fost facuta chiar in aceasta dimineata la Sinaia, unde democrat-liberalele au sedinta, in contextual in care PD-L cauta inlocuitor pentru Monica Ridzi, pe motiv ca scandalul legat de finantarea Zilei Tineretului a adus prejudicii prea mari de imagine partidului, iar schimbarea din functie a ministrului ar rezolva aceasta problema.
Aceasta este cea mai tanara orchestra simfonica din Romania, ce a luat fiinta la Sinaia in vara anului 2008, la initiativa violoncelistului Marin Cazacu, cu sprijinul Fundatiei "Prietenii muzicii - Serafim Antropov".
"In 1968, cand ne-a vizitat tara Charles de Gaulle, presedintele Frantei, eu am avut sarcina sa ii aranjez unde sa doarma, la palatul din Sinaia, unde a trebuit sa demontez tabliile de la pat, pentru ca era foarte inalt si nu incapea.
Reuniunea ar fi trebuit initial sa se desfasoare la un hotel din Sinaia, dar ulterior a fost ales Motelul Romanesti de langa Ploiesti, informeaza Adevarul.
google-analytics.com