Cautare

161 de rezultate pentru "sinaia" (5.48 secunde)
Cei care au ales pentru deplasare varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa circule si pe DN71 Sinaia - Fieni - Targoviste - Bucuresti.
Cei care au ales pentru deplasare varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa circule si pe DN71 Sinaia-Fieni-Targoviste-Bucuresti.
Aglomeratie la schi pe partiile din Sinaia. Turistii se bucura de zapada si soare
Turistii care aleg sa petreaca minivacanta de 1 Mai la Sinaia vor beneficia de conditii excelente pentru practicarea schiului pe partiile din golul alpin.
In schimb, Roman si-a cumparat anul trecut un teren de 1.350 mp la Sinaia. Anul 2003 a fost unul benefic pentru fostul prim-ministru:
Joi si vineri va avea loc la Sinaia intalnirea grupurilor parlamentare ale PSD, in cadrul careia vor fi abordate probleme legate de strategia parlamentara si politica a partidului in perioada urmatoare.
Ce intilnire a avut procurorul anchetator cu subcomisarul Adrian Bura, adjunctul Politiei Rutiere Satu Mare, la un bar din Sinaia, inainte de arestarea acestuia si a sefului Politiei Rutiere Satu Mare de catre PNA?
Orice guvern care va veni va gasi tot felul de tertipuri sa o amane, sa o fragmenteze", a spus Vosganian, la un seminar organizat de MEF la Sinaia.
Sigur ca vom fi pregatiti si aici ministrii care vor aloca bani pentru pregatirea partiilor, pentru ca festivalul se desfasoara la Brasov, Azuga, Predeal, Sinaia, jocuri sportive, partii, va trebui construita si o trambulina.
Dupa aproape doua ore de la incepeea discutiilor, la Palatul Victoria a sosit si liberalul Dan Radu Rusanu, al carui nume figureaza printre posibilii candidati ai PNL la presedintia Camerei Deputatilor si care a castigat puncte bune prin organizarea la Sinaia, in hotelul administrat de sotia sa, a intrunirii liderilor liberali.
Legea CNSAS, prin ordonanta de urgenta Pe de alta parte, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a precizat la Sinaia ca legea privind Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) va fi promovata prin ordonanta de urgenta a Guvernului, urmand sa fie supusa dezbaterii parlamentare.
"Solicit raspuns de la domnul primar in legatura cu cei 300 de metri pentru care a dat in compensare, Luciei Petrescu de la Sinaia, 40 de mii de metri...
Eminescu declara ca vrea sa il impuste pe Rege, ori era putin probabil ca el, in calitate de ziarist sa nu stie ca Regele era plecat de cateva zile la Sinaia.
Patronul firmei este Teodor Madan, care are si o pensiune Casa Teo, la Sinaia, si un hotel Casa Teo, la Mahmudia, Tulcea.
Andreea Denes a fost transportata in stare grava la spitalul din Sinaia, in timp ce amica ei a murit. De formatie psiholog clinician si psihoterapeut, Andreea Denes prezinta la TvH emisiunea "Laboratorul emotiilor", in fiecare sambata, la ora 9.00.
Mergem la targurile organizate la Sinaia, Focsani, Brasov si la Festivalurile de Folclor", ne-a spus Silvian Mihaescu de la firma Pamvet.
Consilierul a precizat ca tinerii liberali au initiat un concurs de eseuri pe tema "Ce inseamna comunismul pentru mine", la care sunt invitati sa participe tinerii, acestia avand sansa sa castige premii constand in excursii la Sinaia.
Astfel, conservatorii au la dispozitie doua zile si un hotel intreg din statiunea Sinaia pentru a discuta, inainte de a lua o decizie finala la Consiliul National al PC, care va fi pasul urmator pe care ar trebui sa-l faca partidul, in contextul in care Voiculescu este acuzat de colaborare cu Securitatea.
In aceasta perioada, statul roman definitiveaza procesul de infiintare a punctelor de inspectii sanitar-veterinare care vor functiona in cadrul vamilor autohtone, acesta fiind unul dintre elementele pe care autoritatile centrale le au in vedere pentru a le realiza in decursul celor cateva luni care mai despart tara noastra de momentul aderarii la Uniunea Europeana, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, la deschiderea seminarului "EU Meeting Days", organizat, in perioada 13-15 iulie a.c., la Sinaia, de Delegatia Comisiei Europene in Romania pentru jurnalistii romani.
Aprecierile deloc magulitoare la adresa presedintelui CJC au fost facute atat in cadrul unui seminar desfasurat in urma cu cateva zile la Sinaia, cat si la Mamaia, in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).
google-analytics.com