Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (3.08 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: PSD-ului cine si cand ii va prezenta scuze?. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Mic inventar al obsesiilor liberale.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Intre motiune si comotie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Cand popular inseamna populist. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Uite Schengen, nu e Schengen. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Cum sa dai jos Guvernul cu doua foi A4?! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Iata de ce nu a trecut motiunea! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Motiunea de dragul motiunii. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Tehnocratia cand buna, cand rea. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Deziluzia de dupa sustenabilitate. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un discurs sincer. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: In vizita la caprele din Vaslui.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Cate ceva despre asa-zisa libertate de expresie.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: O primarie pierduta. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: De parca erai din Vaslui. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Te lepezi de Guvern? Ma lepad! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: Halal axa, halal sintaxa! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Initiativa legislativa care modifica în acest fel Codul Fiscal a fost propusa de senatorii Ilie Sârbu, Petre Daea, Doina Silistru, Liliana Tomoioaga si Sever Ster si a fost adoptata cu 44 de voturi pentru, 16 împotriva si 16 abtineri.Potrivit proiectului legislativ, fondurile necesare pentru a acoperi aceasta reducere ar urma sa fie obtinute prin cresterea la 50% a nivelului accizelor pentru iahturi, alte nave si ambarcatiuni cu sau fara motor pentru agrement, avioane si elicoptere de uz privat si pentru motoarele de peste 25 CP destinate acestora.
Doina Silistru, senator PSD de Vaslui, a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Ce ofera televiziunea publicului?", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Un stadion, doua stadioane, o suta de stadioane..." Va mai amintiti cu cata promptitudine a propus PDL Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii de ancheta pentru evaluarea modului in care au fost cheltuiti banii publici pentru Stadionul National, in special pentru gazonul arenei?
google-analytics.com