Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (2.70 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Proverbe romanesti", pe care o puteti citi in continuare. Zice o vorba din popor ca doar...
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Povesti de dragoste", pe care o puteti citi in continuare. A fost si Ziua Indragostitilor, acest Valentine‘s Day de import pe care il celebram parca mai cu fast decat clasicul Dragobete romanesc...
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,44 de pahare si... o aspirina!’’, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata ,,Candidatul national", pe care o puteti citi in continuare. Traim intr-un deja ciudat si deranjant deja vu.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Inca un ,,cine zice, ala e’’!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Mici neatentii sau mari greseli?", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Dati, domnilor, ca aveti in cine!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata 'Totul despre "lupii" lui "Petrica" - parabola cu final tragic', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Tinerete versus "restul lumii"', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata 'Pietonii au interzis ,,la dreapta’’, carosabil in lucru!', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "Nimic despre fotbal", pe care o puteti citi in continuare. Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata "A trecut vremea... caror presedinti?!? ", pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ',,Inghititorul" de sisteme', pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Utopii de toamna’’, pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Sa nu vorbim de funie. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Tactica parjolirii terenului in fata adversarului politic sau Cine zice, ala e!” Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: 1 Martie sau 1 Aprilie?. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Un citat, un citat, mandatele mele pentru un citat! Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Ora BILANTELOR. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: Despre adevarata tehnocratie si mediocritate. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
google-analytics.com