Cautare

3844 de rezultate pentru "silistru iunie" (6.12 secunde)
- Publicatia Economistul apare la Bucuresti, de doua ori pe saptamana la inceput, iar mai apoi zilnic, la 29 iunie 1990, ca publicatie a Asociatiei Generale a Economistilor din Romania.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor au promis ca vor rezolva problemele din minerit pâna pe 30 iunie.Sindicatele miniere din Oltenia au decis sa suspende greva generala pâna pe 30 iunie, dupa trei ore de negocieri cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor.
In zilele de 6 si 7 iunie a.c.
Câstigul salarial mediu net al românilor a crescut cu 24,4% în intervalul iunie 2007 - iunie 2008, pâna la 1.273 de lei (348 de euro), ritm superior celui din lunile anterioare, pe fondul avansului rapid al salariilor în industrie si în unele servicii, a informat marti Institutul National de Statistica (INS).Fata de luna mai, câstigul salarial mediu net a crescut în iunie cu 25 de lei (2%).
Asa cum era de asteptat, cea mai vizionata partida a fost cea disputata duminica, 24 iunie, intre reprezentativele Angliei si Italiei, incheiata cu lovituri de la 11 metri. ... Locul al doilea in clasamentul sferturilor de finala la EURO 2012 l-a ocupat partida Germania - Grecia, din 22 iunie.
Trupa britanica de melancholic rock ANTIMATTER va canta anul viitor la cea de-a patra editie a festivalului METALHEAD Meeting, intre 12 si 14 iunie, la Bucuresti.
Program si reguli de acces pentru concertul Queen + Adam Lambert, din Piata Constitutiei Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu legendara trupa Queen, care va concerta alaturi de Adam Lambert pe 21 Iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, accesul in zona de eveniment urmand a fi permis incepand cu ora 16:00, iar publicul este rugat sa vina din timp pentru a evita aglomeratia.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 (Continuare) Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... - In dimineata zilei de 14 iunie.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Cine a creat dezordinea din 13 iunie?
12 septembrie 2016 - 3 februarie 2017, respectiv 13 februarie 2017 - 16 iunie 2017. ... 17 iunie - 10 septembrie 2017. ... Pentru clasele terminale din invatamantul liceal, anul scolar se incheie in data de 26 mai 2017, iar pentru clasa a opta, in data de 9 iunie 2017.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata:
In aceste conditii, n-a fost deloc intamplator ca PPE si-a organizat la Bucuresti - la inceputul lui iunie - reuniunea Biroului sau politic.
In ziua de joi 23 iunie a acelui an, inginerul Liviu Deznan si mai multi muncitori au vazut, de pe platforma unui siloz, la limita nordica a municipiului Arad doua cercuri concentrice intr-un lan de grau:
Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
google-analytics.com