Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (4.32 secunde)
"Asa-zisul lider al organizatiei PD, domnul Stelian Dutu, spune peste tot ca el a cumparat 4-5 consilieri judeteni PSD, ca va reface alegerile, ca CJC va pierde acest proces (...) Daca el stie dinainte care va fi rezultatul acestui proces de la Iasi, inseamna ca a facut presiuni si face in continuare si am informatii ca face".
Deputatul PSD Victor Ponta ii propune ministrului Justitiei, Monica Macovei, fie sa inceteze toate procesele impotriva celor care au condus in stare de ebrietate, fie sa inceapa un proces similar impotriva presedintelui Traian Basescu.
Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
Declarat, dupa un proces care a durat doi ani, nelegal constituit, se asteapta ca sedinta de reconstituire, convocata de prefectul Danut Culetu pentru data de 25 aprilie a.c., sa rezolve problema.
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
A urmat un proces lung, iar in 2007, Romstrade a castigat litigiul.
- Eu am crezut si atunci, cred si acum, ca un proces serios intentat celor doi in conditii normale ar fi fost cea mai buna solutie, pentru ca ar fi lamurit multe lucruri si ne-ar fi scutit de multe controverse.
Acest proces se misca prea greu in Craiova si trebuie sa luam masuri pentru a sti si noi cat mai repede care terenuri sunt revendicate si care nu", a spus Petre Gongu.
Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces! ... Surprinzaor este faptul ca nici acum nu avem o sentinta definitiva in acest proces!
Descoperirea cauzelor profunde ale depresiei, modificarea felului propriu de raportare la viata, la lume si la sine, vindecarea traumelor trecutului, schimbarea stilului de viata pot fi unele din multiplele feluri in care psihoterapia poate duce nu numai la regasirea unei stari de bine ci, de cele mai multe ori, la un proces de crestere si dezvoltare personala.
Acest proces, numit si metempsihoza, este acceptat ca real in nenumarate traditii, tinand nu doar de religiile din India, in particular de religia budista, dar si de taoisti, confucianisti, zoroastrieni, de unele triburi amerindiene sau australiene s.a.m.d.
Aceasta este o saptamana cu capcane pentru cei implicati intr-un proces. ... Daca esti implicat intr-un proces sau treburi juridice, vor aparea amanari dar sunt spre binele tau.
prima ar fi aceea ca tu singura ai luat decizia de a pune stop unui proces in desfasurare, unei relatii sau unui proiect la care lucrai sau, a doua, ca ai fost nevoita sa te opresti, esti tinuta pe loc si acum cauti metode noi de a pune lucrurile in miscare.
Continua sa investesti incredere, ganduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru ca totul este un proces de lunga durata in care nu ai voie sa obosesti.
Tratatul de la Maastricht Tratatul de la Maastricht este cel care a permis lansarea monedei euro, lansare care a marcat punctul culminant al unui proces de durata.
Experienta traita de evreii sefarzi in Spania medievala a fost cu atat mai dramatica si deconcertanta cu cat ea a survenit dupa o perioada de relativa prosperitate si un proces de aculturatie, de masiva convertire si integrare sociala.
- Inaltarea in iubire este un proces spiritual. Caderea in iubire este un proces biologic. - Energia sexuala este sursa iubirii, dar toata lumea i se impotriveste.
Eu nu stiu cand va ajunge la proces, pentru ca este mai mult in avioane intre Bucuresti si Cluj-Napoca. Eu sunt dispus sa merg la proces chiar si in avion, daca dansul nu are timp.
PD si-a indeplinit obiectivul in ceea ce priveste restructurarea functiilor de secretari de stat si considera ca acest proces trebuie sa continue atat la nivelul membrilor Cabinetului, cat si al agentiilor guvernamentale.
Apoi, Vosganian a trecut la tema integrarii europeane, despre care a spus ca "a fost un proces de liberalizare si descatusare a persoanelor, a marfurilor, a capitalurilor, un proces de liberalizare a mediului competitional, in ceea ce priveste evolutia mentalitatilor".
google-analytics.com