Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (3.35 secunde)
• un personaj inculpat la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cel mai mare proces de coruptie din Romania, proces suspendat cu tertipuri juridice si presiuni in considerarea calitatii sale de presedinte, sa fie prezentat ca un luptator impotriva coruptiei;
In randul membrilor UE sunt state care ezita in a se angaja intr-un nou proces de extindere. ... orice proces de crestere economica este unul durabil?
Aceasta arata cum am creat aici o situatie mutual avantajosa." Cancelarul Merkel nu a uitat sa sublinieze ca Romania trebuie sa continue reformele, in special cea din justitie, sefa guvernului german afirmand ca nu exista alternativa la acest proces de reforme, care nu ar fi decat in beneficiul dezvoltarii economice a Romaniei si care ar urma sa impulsioneze si investitiile directe.
• Prioritatile intr-un proces de reforma a statului si nu vreau sa repet ceea ce am spus de multe ori, dar as enumera cateva dinte ele: ... Sper ca odata cu congresul partidului sa-si puna la punct acest proces de selectare a competentelor.
Pe de o parte - globalizarea ca proces si interdependentele dintre state si popoare au devenit tot mai profunde. ... Este rezultatul unui proces desfasurat pe o perioada mai lunga de timp,pe care criza doar l-a adus in prim-plan.
Lumea a fost si este dominata de procesul de globalizare - proces obiectiv si in general benefic, stimulat de progresele tehnologice fara precedent, promovate pe parcursul secolului XX si indeosebi de tehnologia informationala.
La Conventia Nationala a PDL din 2011, un proces de clarificare absolut ne¬cesar, de reasezare naturala, si nu controlata artificial, a raporturilor de forta s.a.
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Voiculescu considera ca scena politica romaneasca este in prezent intr-un proces de reasezare, clarificare doctrinara si ca politicienii fac calcule pe termen lung.
Pentru ca nu se simtea implinit, patronul SC Tufon SA, societate aflata in proces de declansare a procedurii de reorganizare judiciara si faliment, a dorit in urma cu aproape trei ani sa intre si in domeniul mass-media.
Avem de parcurs un proces de instruire a oamenilor, de scoatere a lor de sub mentalitatea ca Justitia are stapan. Acesta este un proces dificil“, a mai spus Basescu.
Pana acum, el cere drepturi salariale in valoare de 450 de milioane de lei de la Ministerul Apararii Nationale si alte 1,4 miliarde de lei de la Ministerul de Interne, la care se adauga 760 de milioane de lei cheltuieli de judecata, cate un milion pentru fiecare proces pe care l-a intentat.
De aceea, in acest proces va fi implicat si sistemul bancar romanesc, pentru ca aceste capitaluri se misca prin intermediul bancilor.
Atunci a fost inceputul unui proces care a durat mai bine de un deceniu, in mare parte, din cauza reticentelor chiar celui care l-a inceput.
Dimpotriva, acum este timpul sa lansezi dezbateri deschise, sa activezi dialogul social, sa antrenezi in acest proces oameni de conceptie, ONG-uri, mediul academic, intr-un cuvant, poporul. ... Va implicati in acest proces?
Autoritatile din Turcia au cerut extradarea ziaristului Kamil Demirkaya pentru opiniile criticele exprimate prin presa, la adresa puterii de la Ankara, spune Basescu, care considera ca acesta nu va avea parte de un proces corect in Turcia, nu-i vor fi respectate drepturile iar viata jurnalistului va fi in pericol.
Roman s-a intalnit apoi cu liderul PSD Mircea Geoana, caruia i-a propus realizarea, unei grupari a fortelor de centru-stanga ca alternativa la actuala putere, in conditiile in care PSD se afla intr-un proces accentuat de reforma.
Proces cu 31 de capete de acuzare In semptembrie 1991, la 20 de ani, Assange si amicii sai au spart terminalul principal pe care Nortel, compania canadiana de telecom, il avea in Melbourbe, si au inceput sa il cerceteze.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
In proces, Prefectura Neamt va fi reprezentata de fostul ministru al Justitiei Valeriu Stoica, iar cauza lui Dan Vasile Constantin va fi sustinuta de Antonie Iorgovan si de avocatul Ioan Chelaru, senator PSD de Neamt.
google-analytics.com