Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (7.90 secunde)
Fostul senator PNL Vasile Nedelcu a parasit corabia lui Crin Antonescu in favoarea PD-L pentru niste beneficii "infime": ... • Un caz particular il reprezinta ex-pesedistul Laurentiu Chirvasuta, senator de Vaslui.
Iliescu a fost primul presedinte democratic al Romaniei, fiind sef al statului din 1990 pana in 1996, cand a pierdut alegerile prezidentiale, insa a fost ales senator pe listele PDSR de la acea vreme.
Motivul invocat de senator este acela ca nu reuseste sa dezvolte o colaborare constructiva cu filiala de Bacau a partidului.
El a fost ales senator intr-un colegiu din judetul Prahova. ... Pana sa devina senator, Iulian Badescu (n. 21 mai 1974, casatorit - un copil) a fost editor al cotidianului "Republicanul" si al saptamanalului "Monitorul de Prahova".
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Vicepresedintele UNPR Liviu Campanu a declarat, duminica, la Iasi, ca partidul discuta cu 13 parlamentari ai opozitiei, sapte senatori si sase deputati, pentru trecerea acestora la Uniune, adaugand ca unul dintre acestia este senator de Iasi.
Este o initiativa legislativa semnata de 55 deputati si senatori ai opozitiei (49 deputati PSD, 5 senatori PSD si un senator PNL). ... Nici un senator PDL nu figureaza in lista initiatorilor.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata 'Evocarea Dictatului de la Viena tulbura din nou apele in Ardeal', pe care o puteti citi in continuare.
un senator, Dan Voiculescu si trei deputati - Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian. Pentru a exista conditiile crearii propriului grup parlamentar si a avea dreptul la omul lor in BP al Camerei Deputatilor, conservatorii ar trebui sa racoleze cel putin inca 7 deputati.
Dintre acestia, cei mai multi sunt de la PSD si PNL si cativa de la PC (un senator si 3 deputati). ... Tudor Ciuhodaru, Ioan Munteanu, Catalin Cereches, Catalin Potor, Nicolae Stan, precum si un senator PDL - Liviu Campanu.
Este o datorie de onoare pentru mine astazi, ca senator social-democrat, dar si ca roman, sa-l evoc pe omul politic Adrian Paunescu, cu care am avut prilejul sa fiu coleg de partid.
PC detine azi 1 senator (Dan Voiculescu), 3 deputati (Sergiu Andon, Bogdan Ciuca si Florea Damian) plus trei posturi TV:
Inspectorii ANI sustin ca Diaconu s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat a exercitat simultan demnitatea publica de senator in cadrul Parlamentului Romaniei, precum si functia de conducere de Director-manager in cadrul Teatrului "C.I.
Totodata, Mircea Geoana a avut o serie de intalniri si cu Edouard Balladur, fost prim-ministru francez si presedintele comisiei care a lucrat la revizuirea Constitutiei din Franta, cu Laurent Fabius, deputat, fost prim-ministru, si cu Jean Pierre Raffarin, senator si reprezentantul personal al presedintelui Sarkozy pentru Francofonie, fost prim-ministru al Frantei in perioada 2002-2005.
BPJ Olt a decis sa il suspende pe Toma din partid pentru un an si, totodata, sa ii retraga sprijinul politic pentru mandatul de senator. ... Din punctul meu de vedere, organizatia nu imi poate retrage sprijinul politic pentru mandatul de senator, ca nu exista prevedere in Statut pentru asta.
"Eu nu cred ca problema unui domn senator, indiferent cine, e mai importanta decat a 70 si ceva de primari. ... senator Toma.
PNL si PSD scot la mezat scaunele de senator si deputat pentru 2012, in schimbul "lepadarii" democrat-liberalilor de Emil Boc. ... Cine pleaca acum din PDL si se alatura opozitiei isi va pastra fotoliul de senator sau deputat si dupa 2012.
Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta? ... Un senator.
Sotia lui Serban Mihailescu, senator UNPR, detine 20% dintr-o firma care a incheiat inperioada februarie-mai 2011 sase contracte cu societati de stat. Florin Constantinescu, senator PSD, detine actiuni la multe societati, iar una dintre acestaa primit o finatare nerambursabila de la Ministerul Mediului de 20 mil.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
google-analytics.com