Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (3.12 secunde)
Presedintele interimar PNL Independenta, exclus din partid Oarecum surprinzator, Virgil Serbu (pentru cei ce nu stiu, senator de Constanta) s-a inscris din nou in cursa pentru un post de senator.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va candida din nou, pentru un mandat de senator de Bucuresti. El afirma insa ca, partidul sau va contesta modul de organizare a alegerilor parlamentare, pe baza votului uninominal."Voi fi iar senator de Bucuresti si nu imi este frica de nimeni.
Cat priveste pregatirile liberalilor bihoreni pentru alegerile parlamentare, presedintele PNL Bihor Cornel Popa a declarat ca in cel mult 10 zile, se vor sti si candidatii PNL Bihor pentru functiile de deputat si senator, el precizand ca sunt colegii in care exista o competitie interna intre liberalii care isi doresc sa candideze.
Dumitrache a mai precizat ca, pentru Senat, si-a depus dosarul de candidatura actualul senator Ion Mihai Dumitrescu, fostul presedinte al PNL Dambovita pana anul trecut cand dupa alegerile europarlamentare si-a dat demisia din functie din cauza rezultatelor slabe obtinute de filiala judeteana, iar pentru Camera Deputatilor, si-au depus dosarele de candidatura actualul deputat Gabriel Plaiasu, precum si Marian Ionescu, Gheorghe Amuzan, Maria Cristea, Gabriel Grozavu, Ion Balas, Teodor Bate si Victor Nae.
Pana la decizia finala, care va arata daca Marius Necula va candida sau nu la parlamentarele din toamna, desi se vehiculeaza ca ar spera cu indarjire la un post de senator, forfota din partid pare sa fi acaparat toata suflarea democrat-liberala.
PD-L intentiona sa ii ofere lui Macovei un colegiu de deputat sau senator intr-un colegiu din sectoarele 3 sau 6 - sectoare adjudecate de PD-L la alegerile locale.
Potrivit presedintelui PNL Iati, la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, Radu Terinte va candida pentru un post de senator in colegiul uninominal nr. ... "Doresc sa-mi duc la capat proiectele pe care le-am inceput in acest mandat, ca senator de Iasi.
Liberalii au validat, in sedintele anterioare, candidaturile lui Petre Roman, pentru colegiul de senator din Europa de Vest, a lui Viorel Duca senior pentru un colegiul de senator care include zona Americii, si candidatura Marianei Stoica, pentru colegiul de deputat din Orientul Mijlociu.
Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr. ... Un alt candidat pentru un post de senator din partea UDMR, in Colegiul nr.
"Vreau sa va anunt ca astazi in sedinta de plen a Senatului, cand probabil se va alege presedintele Senatului, PNL va propune pentru aceasta inalta functie pe domnul senator Radu Campeanu, presedintele fondator al PNL.
Astfel, avem partide ce se prezinta cu oameni avand varste considerabile, care s-au incumetat a se "razboi" in "lupta" pentru un senator sau deputat.
Medicul Luminita Gheorghiu va fi senator PSD de Arged pana la la alegerile din 30 noiembrie. Nicolae Vacaroiu si-a anuntat demisia din functia de senator la inceputul saptamanii trecute, sustinand un discurs in fata fostilor sai colegi de Parlament.
Vizibil marcati de intorsatura pe care au luat-o rezultatele alegerilor parlamentare, Viorel Manzu si Nicolae Bacalbasa, social - democratii ce s-au luptat in cursa pentru un post de senator, au tinut sa le multumeasca galatenilor care au avut incredere in ei si le-au acordat votul.
PDL va guverna de la 1 ianuarie 2009", a spus Petru Filip PSD are propriile calcule Fostul senator de Bihor al PSD Alexandru Athanasiu (foto stanga) considera ca PSD are acum doua variante, ambele acceptabile si in avantajul partidului.
La Comisia pentru administratie, functia de vicepresedinte revine PNL, iar cea de secretar Aliantei PSD+PC.Vicepresedintele Comisiei pentru aparare va fi un senator social-democrat, iar secretar va fi un democrat-liberal.
In 2000 a trecut la PNL, iar pana in 2004 a fost senator de Cluj, aleasa pe listele Aliantei D.A. In noiembrie 2008, a candidat pentru un nou mandat de senator, dar a pierdut.
Senator de Massachusetts (nord-est) ales pentru prima oara in 1962, Kennedy l-a sustinut pe Obama in timpul alegerilor primare pentru Casa Alba.
Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR. ... In legislaturile 1990-2004, el a fost ales ca senator de Neamt pe listele FSN, FDSN si PDSR.
"Fostul senator PSD Vasile Dancu, mai exact Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES) detinut de acesta, a batut palma cu CSOP, firma 'de casa' a democrat liberalilor pentru a realiza exit-polluri in ziua scrutinului pentru prezidentiale, potrivit Evenimentul zilei.
Fostul senator PSD Ion Solcanu a declarat ca Mircea Geoana a dus partidul spre dezastru in ultimii ani si ca o formula Diaconescu-Nastase ar fi solutia salvatoare pentru social-democrati.
google-analytics.com