Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (3.13 secunde)
Domnule senator, in conditiile in care premierului Calin Popescu Tariceanu a renuntat la demisie, cum comentati reactiile democratilor? ... Domnule senator, declaratiilor lui Valeriu Stoica li s-au alaturat si cele ale tanarului Cristian Boureanu.
Dan Voiculescu a mustruluit ieri un senator al partidului sau pentru ca a votat alaturi de Opozitie. Conducerea Partidului Conservator a dezavuat pozitia senatorului PC Gavrila Vasilescu, exprimata prin vot in timpul dezbaterilor din Comisia juridica asupra Ordonantei de organizare si desfasurare a referendumului.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, a denuntat ieri, din nou, votul multiplu din Senat practicat de reprezentantii Puterii, de aceasta data invocand drept dovada si o fotografie aparuta intr-un cotidian central, care surprindea un senator ce folosea calculatorul colegului sau.
„In consecinta, Biroul Organizatiei Municipale PSD Campina asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de domnul senator Antonie Iorgovan, legata de sanctiunea aplicata de Biroul Permanent National al PSD in septembrie 2005“, se arata intr-un comunicat al PSD Campina.
Doru Liviu Bindea, aflat la al doilea mandat de senator, avea 49 de ani (s-a nascut la 26 iulie 1957 in localitatea Viseu de Sus, judetul Maramures), era casatorit si avea un copil.
Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc. ... Ce vede un senator pozitiv in Romania?
FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc. ... Ce vede un senator pozitiv in Romania?
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Dezvaluirile unui senator despre OZN-uri (Autor: ... FARCAS) Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate.
Fostul consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Ioan Talpes, a decis sa renunte la statutul de senator independent si a reusit performanta de a crea un nou partid parlamentar.
Senator PNL Paul Paacuraru: ... Senator PRM Carol Dina: "Nu am lucrat cu Securitatea. Nu este exclus insaa saa am un dosar de urmaarire.
Un senator propus in comisia de ancheta a votat insa impotriva infiintarii acesteia. ... Pe de alta parte, un alt senator care a votat impotriva, liberalul Radu Campeanu, este unul dintre cei 38 de senatori initiatori ai hotararii.
Berceanu si Geoana, activi in 2006 Ministru al transporturilor si totodata senator de Dolj, Radu Berceanu si-a reactualizat declaratia de avere pe 18 decembrie 2006. ... Celalalt senator cu declaratie actualizata este Mircea Geoana.
Basescu afirma, la momentul investirii in functie la sefia SRI a fostului senator PSD George Maior, in octombrie anul trecut, ca la SRI mai lucreaza putini fosti securisti.
Pana si Maria Negropontes, fost senator PNL intre 1990 si 1992, fiica fostului ministru liberal Gheorghe Tatarascu, este actionara la exclusivista banca.
Ministrul Munci Paul Pacuraru, care este si senator, a adresat presedintelui Senatului o scrisoare in care cere "deschiderea procedurii de autorizare a analizei daca exista o fapta penala in activitatea" sa care sa intemeieze inceperea urmaririi penale.
Reprezentantii PSD, PNL si PDL au acceptat propunerea UDMR ca norma de reprezentare, care initial fusese stabilita la un deputat la 79.000 de locuitori si un senator la 170.000 de locuitori, sa ramana cea stabilita si de actuala lege privind alegerea parlamentarilor:
Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Curtea Constitutionala a constatat, luni, existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public - Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe de o parte, si Parlament - Camera Deputatilor si Senat, pe de alta parte, in legatura cu procedura de urmat in cazul cererilor referitoare la urmarirea penala a membrilor si fostilor membri ai Guvernului pentru faptele comise in exercitiul functiei lor si care, la data sesizarii, au si calitatea de deputat sau de senator.
Curtea Constitutionala a decis, saptamana trecuta, ca Ministerul Public va sesiza Camera Deputatilor sau Senatul, dupa caz, pentru a cere urmarirea penala a membrilor ti fottilor membri ai Guvernului care la data sesizarii au ti calitatea de deputat sau senator.
google-analytics.com