Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (3.07 secunde)
Bineinteles, fostul politician si senator in Parlamentul Romaniei a analizat si viata politica de astazi dar mai ales realitatile locale, in frunte cu pozitiile publice ale actualul primar Mihai Chirica si gesturile sale fata de actualul lider al Partidul Social Democrat - PSD, Liviu Dragnea.
La eveniment au participat personalitati locale din domeniul politic - Vasile Iliuta - senator PNL, Viorel Ivanciu, viceprimarul orasului Calarasi, Dragos Coman - viceprimarul orasului Calarasi, Daniel Dragulin - primarul orasului Calarasi, Roxana Paturca - senator PSD si Sorin Vrajitoru - senator PSD.
Ma puse neica Nimeni sa recitesc din gindirea manoasa a filosofului antic Dumitru Codreanu fost senator PRM, si de atunci nu mai pot sa-mi revin ca dupa explozia unei bombe cu neutroni. ... Ceva eforturi a facut saptamina trecuta fostul senator Codreanu la o conferinta de presa a PRM.
Totodata, ministrului-senator i se mai imputa si ca in 2000 a fost beneficiarul restitutirii a 50 hectare teren agricol si zece hectare de padure, precum si a unui conac la Ruginoasa.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... ele si-au dublat scorul electoral si vor avea probabil un senator si doi deputati.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Astfel, Alianta "D.A.” PNL - PD se poate lauda ca a "scos” doi senatori si patru deputati, Uniunea Nationala PSD+PUR - un singur senator si patru deputati, iar PRM - cate un reprezentant pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, vrea sa-si retraga demisia din functia de senator, pe care si-a inaintat-o dupa ce a fost numit consilier prezidential. ... Functia de ministru nu este incompatibila cu calitatea de senator.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Nicolae Vacaroiu si-a inaintat miercuri demisia din calitatea de presedinte al Senatului si din cea de senator, la Biroul Permanent al Senatului.
Acesta, in prezent senator PD, a fost ales de 190 dintre delegatii la lucrarile filialei, dintre cei aproximativ 300 prezenti.
Dupa ploaia de acuze pe care liderul judetean social-democrat le-a adus actualului senator de Bucuresti, cei doi au avut marti o convorbire telefonica lunga de peste 40 de minute.
Concret, dupa finalizarea actualului mandat de senator, in 2012, reputatul regizor va face pasul la ofsaid. ... Acum sunt senator si trebuie sa imi respect responsabilitatile.
Si cred ca si domnul senator Paunescu recunoaste ca a gresit. ... Domnul senator cred ca considera ca a facut un serviciu.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Indeminizatiile de senator si de deputat ("salariul" parlamentarilor) ale celor aflati in greva vor fi donate unor asociatii sau fundatii de caritate.
Mircea Cinteza, senator PDL, a anuntat ca demisioneaza din calitatea de parlamentar ca urmare a alegerii sale in conducerea Colegiului Medicilor Bucuresti. ... El a fost ales senator PNL in colegiul 3 Prahova cu 17.069 de voturi.
“Politica voi face in continuare, raman senator, senator PSD si atat (...) Deocamdata lider de grup“, a continuat Iliescu. Intrebat de ce a folosit cuvantul “deocamdata“, daca acest lucru ar presupune ca in perioada urmatoare sa renunte la aceasta functie, Iliescu a spus ca nu stie.
Desi nu e senator al melcilor, Petru Stan, de la PRM, s-a tarat de-a lungul timpului prin diferite functii, in diferite regimuri politice, dupa care au ramas, declarativ, doar un apartament de 94 mp in Zalau, un Renault, dar si acela vandut cu 46 de milioane de lei, 54 de milioane de lei anual pentru ca a fost consilier judetean, o pensie de 84 de milioane de lei anual si pensia doamnei -38 de milioane de lei anual.
google-analytics.com