Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (2.63 secunde)
Venirea in randul social-democratilor a fostului senator PDL Gabriel Mutu a fost un adevarat motiv de bucurie pentru presedintele PSD, Marian Vanghelie. "Astazi am luat in randurile noastre un senator care vrea sa spuna ca... Un senator care nu mai suportă
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Interesant este ca votul "pentru" a fost din partea senatorilor PNL si PSD, dar si a unui senator UDMR.
"Biroul permanent a decis azi, cu doar doua abtineri, validarea propunerii de suspendare a domului senator Toma pe o perioada nedeterminata.
Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, pentru NewsIn, ca va ramane senator independent, dupa demisia sa din PSD, va parasi Comisia de cultura si va ramane in functie pentru restul mandatului, precizand ca va devoala motivele demisiei sale la momentul potrivit.
In 2004, Ilie Sarbu a fost ales senator, in 2008 a fost reales in Senat si la inceputul lui 2009 i s-a oferit inca o data postul de ministru al Agriculturii. ... Ministrul Agriculturii, senator de Timis Data nasterii:
Presedintele PSD, Victor Ponta afirma ca initiativa nu este sustinuta USL ci este facuta de Voiculescu in calitate de senator . ... "Domnul Voiculescu vorbeste in numele dansului, in calitate de senator, cum fiecare parlamentar ar dreptul sa o faca.
Mai exact, este pastrata norma de reprezentare (un deputat la 70.000 de locuitori si un senator la 160.000 de locuitori), dar rezulta un numar mai mare de parlamentari (cu 15-16 mai multi) prin raportarea inexplicabila la un numar mult mai mare de romani.
Antonie Solomon a anuntat ieri ca are de gand sa-l ajute pe avocatul sau, Sebastian Raduletu, sa ajunga senator de Craiova din partea UNPR. ... "Va garantez ca avocatul Sebastian Raduletu va fi senator de Craiova".
De aici mai scadem insa doi indisponibili din motive medicale - Verestoy Attila, senator UDMR si Dorel Jucan, senator PDL. ... in Aceste conditii USL are un avantaj de 3 senatori cu tot cu Mircea Geoana, senator independent, adica 67.
Senator al Puterii:
Dorel Constantin Vasile Borza este senator de Timis. ... "In continuare, imi voi continua activitatea ca senator independent, afliliat PNL", a spus Borza.
Celalalt co-presedinte al USL, Crin Antonescu, va incerca sa obtina inca un mandat de senator de Bucuresti, cu mentiunea ca va schimba sectorul 1 cu sectorul 6.
Raportul realizarilor din mandatul de senator 2008 - 2012 La sfarsitul mandatului de senator, consider ca este necesar sa va prezint un raport cu realizarile mele si obiectivele pe care mi le propun in urmatorul mandat.
Senatul Romaniei a fost reprezentat de domnul vicepresedinte al Senatului, dl.senator Nicolae Moga.
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla. • Doamna senator Vasilica-Steliana Miron a fost inlocuita cu doamna senator Florina-Ruxandra Jipa
in legea electorala este prevazut numarul de mandate de senator si deputat alocat fiecarui judet. Din totalul de 100% se imparte la numarul de mandate, iar la final obtinem procentul necesar pentru un mandat de senator sau deputat.
Doamnelor si domnilor colegi, Suntem la inceput de legislatura si, in urma juramantului depus de fiecare dintre dumneavoastra ieri, am inceput cu totii mandatul de senator. ... Toti suntem constienti ca nu exista un mandat de senator mai important decat al unui coleg.
Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Din pacate, doar un senator i-a cumparat un tablou, iar altul i-a cerut sfaturi de specialitate. ... "Va spun ca dl senator Sergiu Nicolaescu chiar are talent, marturisea atunci Titu Proca.
"Dorim sa transmitem multumirile noastre domnului Senator Sorin Bota pentru intreg ajutorul pe care ni l-a dat in organizarea acestui Festival.
google-analytics.com