Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (3.49 secunde)
9 locuri de senator au fost vacantate, cvorumul scade Senatul a decis, luni, prin vot, vacantarea unui numar de 9 posturi de senator, cvorumul de lucru al acestei Camere scazand astfel la 65 de senatori.
Pe de alta parte, Eugen Nicolaescu spune ca “e greu de oprit un parlamentar care doreste sa se inscrie in PNL“, sustinand ca e aproape imposibil de refuzat un senator sau un deputat al Opozitiei care vine la filiala locala a liberalilor pentru a se inscrie in PNL.
In plus, ori de cate ori am avut ocazia â€" si asta s-a intamplat foarte des â€", nu doar in calitate de senator intr-o circumscriptie electorala a tarii, ci mai ales ca om, ca cetatean al unui oras si judet cum este Suceava, care obisnuieste sa desfasoare activitati curente, asa cum o facem cu totii alaturi de familiile noastre, cum ar fi mersul la piata, pregatirea unei mese in familie sau o iesire cu prietenii la una dintre pensiunile agro-turistice din zona, am discutat in nenumarate randuri cu producatorii locali de bunuri de consum alimentar.
40000 de toparlani iesiti pe strazi nu inseamna numarul necesar pentru un senator. ... aceasta prezenta tradusa in voturi pentru Parlament ar conduce la ceva mai mult de jumatate de deputat si ceva mai mult de un sfert de senator.
Purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Bistrita, Ioan Turc, spune ca cea mai mare pensie din judet o are un fost senator PN¥CD.
Totodata, spune ca in filiala "comunicarea intre membri este paralizata " si ca vicepresedintii si secretarul executiv trebuie supusi votului si nu numiti de senator in echipa pentru ca astfel "n-o sa mai aiba voie nici sa cricneasca ".
Putem vorbi de servitor-servitoare, de muncitor-muncitoare dar politia gramaticala actioneaza inca atunci cand vorbim de senator-senatoare. Cu o obstinatie de masina bine programata calculatorul a corectat acest text ori de cate ori a aparut cuvantul senatoare (corespondentul feminin pentru senator) propunand senatore (vocativul pentru senator).
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Fost senator, fost membru PD, apoi PSD, iar de anul trecut conservator, constanteanul Viorel Marian Pana are mari probleme cu fostii colegi democrati.
Plafonul pentru finantarea campaniei electorale si a partidelor politice a fost stabilit, in perspectiva alegerilor parlamentare din aceasta toamna, la 350 de salarii minime brute in cazul unui candidat la functia de deputat si la 500 de salarii minime brute pentru un candidat la functia de senator.
Sergiu Nicolaescu a mai fost senator din 1990 pana in 2004, din partea actualului PSD. Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
Senatorul independent Ioan Talpes a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca se afliliaza grupului PD-L, renuntand la calitatea de senator independent, pe care a detinut-o timp de doi ani.
Pentru fiecare colegiu este alocat un singur mandat de deputat sau senator.
Printre fostii parlamentari care au cerut pensionarea se numara fostul sef al statului, Ion Iliescu, care are la activ doua mandate de senator.
Octav Cozmanca a fost senator in trei mandate: ... in legislatura 2000 - 2004, ales senator in circumscriptia electorala nr.7 Botosani, pe listele PSD; si in legislatura 2004 - 2008, ales senator in circumscriptia electorala nr.35 Suceava, pe listele Uniunii Nationale PSD+PUR.
Viorel Hrebenciuc a declarat ca, in conditiile in care Voicu este senator al Romaniei, nu putea fi convocat la DNA cu mandat de aducere "decat daca a fost vorba de un flagrant".
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Stapanul amazoanelor", pe care o puteti citi in continuare. ... Acum aproape 2000 de ani, Caligula intra intr-o ridicola nemurire ridicandu-si calul la rang de senator.
Ce-i drept, dupa ce ajunsese senator pe listele PDL in toamna lui 2008. ... Totusi scurta sa cariera de senator nu pare nici ea una incununata de glorie. ... In 2004 este aleasa deputat din nou, iar in 2008 senator de Bucuresti.
E initiativa unui senator. A unui senator care si-a castigat fara drept de apel colegiul uninominal. ... Dan Voiculescu, presedintele de onoare al Partidului Conservator, este singurul senator al acestui partid.
google-analytics.com