Cautare

910 de rezultate pentru "senator" (7.53 secunde)
"Este din ce in ce mai evident ca in acest moment nu avem guvernare", au fost primele cuvinte rostite de senator in contextul amintitei teme. ... Intrebarile mass-media au aratat un senator venit cu tema invatata de acasa si atat, nimic mai mult. ... Si este, totusi, senator de Constanta.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
PDL Bihor vrea un senator si trei deputati Fostul primar al municipiului Oradea considera ca Partidul Democrat are puterea de a se bate de la egal la egal cu reprezentantii PNL si UDMR chiar daca rezultatele la ultimele alegeri locale au fost sub asteptari.
Demisie dupa opt ani "tacuti" ca senator Fostul udemerist nu si-a ascuns insuccesele pe care le-a avut ca senator, declarand ca din 25 de initiative legislative nu s-au materializat decat 27%, aceasta realitate avand cauze multiple cum ar fi lipsa de comunicare cu presa, de lobby pentru propriile idei sau puterea politica redusa a UDMR.
Conform algoritmului stabilit de sistemul de vot uninominal, cei mai multi parlamentari vor reveni aliantei PSDAPC (5 deputati si 2 senatori), urmati de PD-L (3 deputati si un senator) si PNL (un deputat si un senator).
Motivele pentru care fostul senator sustine ca PSD nu mai este de stanga sunt urmatoarele: ... Nu se poate conduce un partid performant doar mimandu-se democratia si actionand, in multe cazuri, dictatorial", se mai arata in scrisoarea deschisa a fostului senator.
TEODOR MELESCANU - apartament in Bucuresti - 113 000 euro - casa (2008) - 586mp - 100 000 euro - salariu de senator - 11 086 lei Mircea Cinteza, de la PDL, munceste mult si castiga bine.
• La finalul vizitelor organizate de membrii Grupului nostru au avut loc intalniri cu vizitatorii in Sala de sedinte a Grupului, la care au participat liderul Grupului - dl senator Ilie Sarbu si alti senatori PSD, dintre care merita mentionat dl Adrian Tutuianu, senator de Dambovita, care a facilitat vizita in Senat a numeroase grupuri de studenti targovisteni.
Sorina Placinta, tot senator PDL, sustine ca problema este caracterul (!!) poporului norvegian, care respinge afluxul multiculural.
Potrivit Regulamentului, noul Senat va trebui sa aleaga componenta viitorului Birou Permanent, pana la acel moment lucrarile Camerei superioare fiind conduse de cel mai in varsta senator, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari.
Daca ramane in PNL, nu mai avem acord USL, dar nu se pune problema sa nu mai avem coalitie de guvernare "Vreau sa fie foarte clar, daca (Sorin Rosca Stanescu - n.red.) este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare", a declarat premierul Victor Ponta joi seara, la TVR 1.
Daca UDMR nu va intra in Parlament, UN PSD+ PUR spera la 3 mandate de deputat si 2 de senator Gheorghe Ciocan a mai declarat ca si-au propus sa cistige doua mandate de deputat si unul de senator, iar in eventualitatea in care UDMR nu va trece pragul de 5% spera sa cistige 3 mandate de deputat si doua de senator.
Primul dintre cei nominalizati va fi senator, iar ceilalti deputati.
PNL-PD - 28.457 voturi - 19,09%, PRM 10.010 voturi - 6,71% In urma procesului de distribuire si redistribuire, UDMR si UN PSD+ PUR cistiga fiecare cite un mandat de senator si doua de deputati, iar Alianta D.A.
inistrul Administratiei si Internelor Vasile Blaga a depus la Biroul Permanent al Senatului o cerere de retragere a demisiei din fuctia de senator, inaintata dupa ce fusese numit seful Administratiei Prezidentiale.
Voturile nu i-au permis sa devina senator imediat. ... In toamna lui 2008 a candidat din nou intr-unul din colegiile din judetul Ilfov, obtinand un nou mandat de senator. ... In urma scandalului, actualul senator si-a dat demisia din functia publica ocupata.
Tariceanu s-a aratat foarte deranjat de faptul ca cei trei reprezentanti ai Coalitiei, dintre care un senator PNL, au contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiei de avere la dezbaterile din comisia juridica a Senatului.
Tariceanu s-a aratat foarte deranjat de faptul ca cei trei reprezentanti ai Coalitiei, dintre care un senator PNL, au contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiei de avere la dezbaterile din comisia juridica a Senatului.
In al doilea rand, in calitate de parlamentar aflat la al doilea mandat (deputat in perioada 2004-2008 si senator din 2008) si, mai ales, in calitate de fost sef al Grupului senatorial al PDL si de presedinte al Comisiei de Regulament din Senatul Romaniei, ar fi trebuit sa cunoasteti ca, potrivit dispozitiilor art.72 alin.1 din Constitutia Romaniei, art.22 din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor si art.172 alin.3 din Regulamentul Senatului, senatorii beneficiaza de imunitate parlamentara pentru declaratiile lor politice, neputand fi trasi la raspundere juridica pentru acestea.
Cel putin un senator si cativa deputati vor pleca de la putere Deputatul Mircia Giurgiu a declarat duminica, la Realitatea Tv, ca detine informatii conform carora cativa parlamentari ar pleca de la putere.
google-analytics.com