Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (6.20 secunde)
Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM, a fost implicat in scandalul "Tigareta 1", primul mare caz de contrabanda cu tigari ajuns in justitie, dar dupa cercetare, dosarul a fost solutionat cu neinceperea urmaririi penale.
Liderul PD a mentionat ca asa s-a intamplat si pana acum, cand scandalul vanzarii de copii a contribuit la incheierea capitolelor de energie si agricultura intr-o saptamana.
Stenogramele, „praf in ochii romanilor” Mai departe, in ceea ce priveste scandalul stenogramelor, care a reintrat in atentia opiniei publice, Nastase a declarat ca este vorba „despre un joc, o diversiune a unora care cred ca este util pentru ei sa se insiste pe aceasta tema”.
Presa internationala, cu ochii pe stenogramele PSD Din pacate pentru partidul de guvernamant, presa internationala a preluat si ea stirile referitoare la stenograme, ba chiar unii jurnalisti straini au inceput sa asocieze scandalul mioritic cu binecunoscutul "Watergate” american soldat, dupa cum se stie, cu demisia presedintelui SUA la acea vreme, Richard Nixon.
Copos a fost audiat de Comisia de Abuzuri a Senatului in legatura cu articolele aparute in presa legate de posibila implicare a sa in scandalul Loteriei Nationale.
Astfel, desi Comisia de etica a PD l-a audiat ieri pe senatorul Marinescu in legatura cu implicarea sa in scandalul de la ARIS, presedintele democratilor, Emil Boc, a declarat ca acest subiect va fi discutat de catre conducerea partidului cand se vor strange toate documentele, "inclusiv raportul corpului de control al premierului".
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi: noul prefect de Teleorman a fost intampinat de un grup de protestatari.
Conflictul iscat intre seful statului si presedintii celor doua Camere se acutizeaza. Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a cerut si el luni seara Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul creat de presedintele Traian Basescu intre autoritatea publica si Parlament, prin afirmatiile din interviul acordat ziarului “Adevarul“.
N-ar mai fi de reamintit decat scandalul care a insotit cele doua propuneri, mai ales in legatura cu stabilirea cuantumului pensiei pentru parlamentari.
Scandalul a fost repede aplanat, pentru moment, de vicepresedintele Vasile Blaga, care a spus ca prioritatea PD este castigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, urmand ca orice candidatura la presedintia Partidului Democrat sa fie binevenita, cu respectarea prevederilor statutare.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Metin Cerchez acuza Politia de complicitate la furtul de carburanti Imediat dupa emisiunea care a generat scandalul, a iesit la rampa si fostul deputat Metin Cerchez, care a acuzat politia de complicitate la furtul de carburanti petrolieri, prin acoperirea unui comisar sef, despre care s-a crezut ca lucreaza in complicitate cu hotii.
Dupa dezvaluirile de vineri, la conferinta PRM, ale fostului arhitect-sef al Casei Poporului, Anca Petrescu, privind existenta unei piscine de lux in subsolul Palatului Parlamentului si descoperirile de luni ale ziaristilor, care au aflat ca nu este vorba de nici o groapa, potrivit spuselor oficialilor Camerei Deputatilor, scandalul pe aceasta tema a continuat si ieri.
Lucrarile congresului au fost perturbate de scandalul iscat de fostul ministru Ioan Muresan (foto, stanga), caruia nu i s-a permis sa ia cuvantul.
Presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca in ultima vreme a primit mai multe amenintari cu moartea dupa scandalul iscat de transformarea PNTCD in PPCD.
Imediat dupa aderare, a izbucnit scandalul "biletelul", fostul consilier de stat Elena Udrea anuntand ca, in 2005, Tariceanu i-a cerut lui Basescu, intr-o scrisoare, sa intervina in Justitie pentru Dinu Patriciu, om de afaceri apropiat al conducerii liberale.
Scandalul iscat de aceste schimbari a aruncat asupra PSD imaginea de partid neserios, manat de interese obscure si nu de dorinta de a guverna in folosul cetatenilor.
• 21 aug 2007 - Presedintele Basescu declara ca scandalul diplomatic romano-moldovean reprezinta "ultima agresiune orchestrata la adresa Romaniei", sustinand ca statul roman va raspunde "extrem de dur".
Scandalul referitor la acordarea preferentiala a asa-numitei "publicitati de stat” este departe de a se fi incheiat.
Mai multi sau mai putini, clar este ca scandalul declansat in redactia cunoscutului cotidian relanseaza tema presei controlate de grupuri financiare si politice si arunca o noua caldare de zoaie peste clasa noastra politica, partea leului revenind, ce-i drept, fostului partid de guvernamant.
google-analytics.com