Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (6.21 secunde)
Edi Iordanescu a vorbit despre scandalul de la Pandurii Tg. Jiu.
Asa cum a dovedit si dezbaterea de la Hilton, scandalul Matusa are zeci, sute de conotatii politice, morale, sociale. ... 1) A fost sau nu "lucrat" Adrian Nastase in scandalul mostenirii?
A fost, mai intai, scandalul supranumit "Matusa", care a dus la autosuspendarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al PSD si la complicarea crizei din acest partid unde d-l Geoana pare prea mic pentru o dihonie atat de mare.
Daca in tara vecina asasinarea unui om de afaceri ar putea avea legatura directa cu procesul de aderare si l-ar putea influenta, scandalul copiilor cu dizabilitati pare sa fie unul artificial si cu bataie mai lunga.
Scandalul creat de cumpararea subiectelor de la bacalaureat a aratat de fapt o realitate existenta de multi ani la nivelul unitatilor de invatamant romanesti. ... de ce sa ne mai chinuim cu un alt ministru, cu scandalul lui si cu alte si alte demisii?
Daca erati curiosi sa aflati deznodamantul in scandalul cu bac-ul, ei bine, ministrul care pare cel mai moale din tot Guvernul actual - ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a anuntat ca au fost sanctionati aproximativ 100 de profesori care nu si-au facut treaba corespunzator.
Dupa scandalul legat de defaimarea Bisericii, provocat de reprezentantii atei ai societatii civile, acum reprezentantii liberalilor ataca la greu in Parlament problema averii bisericilor din Romania. ... Sunt vizati cu precadere ortodocsii, catolicii (vezi scandalul Catedralei Sfantul Iosif) si musulmanii.
Continua scandalul pe pensiile speciale PNL: "Decizia CCR nu repune in vigoare textul abrogat prin legea declarata neconstitutionala"
Scandalul biletelelor pare a fi contagios.
Scandalul non-stop de dupa integrare, crescut ca o avalansa, a acoperit toata tara si a dat posibilitatea ca asa-zisii aliati sa-si dea arama pe fata, iar fostii combatanti pe frontul portocaliu, creat in 2004 impotriva sistemului ticalosit, si-au scos ochii de mama focului si acum sint dusmani de moarte declarati.
Remarc ca dupa ce a protestat toata lumea, de la Asociatia Jurnalistilor si pina la organizatiile care-i reprezinta pe rromi, singurii care au tacut milc in tot scandalul au fost reprezentantii Asociatiei Ornitologice Romane.
Avem in exclusivitate prima reactie a inalt preasfintitului Teodosie in scandalul in care s-au facut acuzatii grave. Pana acum insa, nu a fost prezentata nicio dovada.
Scandalul de acum, mediatizat cu manie proletara de cei care si-au asigurat parghiile publicitatii, este provocat de deciziile Guvernului de a-i goni din casele de protocol pe fostii demnitari.
In urma verificarilor efectuate a reiesit faptul ca scandalul s-a iscat pe fondul discutiilor in contradictoriu dintre D.D.si M.R., care au fost concubini, scandalul degenerand intr-o bataie.
Mesaj dur al Rusiei in scandalul minoritatii romanesti din Ucraina. Autoritatile de la Kiev incearca sa legifereze segregarea si nazismul, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.
Norica Nicolai, fost europarlamentar si fost procuror a analizat scandalul in care sunt implicati fratii Andrew si Tristan Tate. Iata concluziile.
Iohannis are primul comentariu despre scandalul Bastroe Presedintele Iohannis spune ca "afirmatiile unor politicieni nu au fundament" Iohannis: "Stim ce vor ucrainenii, e de inteles, si noi vrem ca Delta sa fie protejata".
Simona Halep se afla in fata judecatorilor care transeaza scandalul de dopaj. Va ajunge acolo si fostul antrenor al tenismenei, Patrick Mouratoglou, cel care a admis ca i-a dat suplimentul contaminat cu roxadustat, o substanta folosita impotriva anemiei.
Red Bull a gasit vinovatul in scandalul cu conotatie sexuala in care a fost implicat directorul general al echipei de Formula 1. Acuzatiile la adresa acestuia au fost respinse, in schimb angajata de la care a pornit scandalul a fost suspendata chiar inaintea Marelui Premiu al Arabiei Saudite.
Scandalul puiului vopsit zgudie piata alimentara din tara. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului anunta controale drastice. De cealalta parte, ANSVSA a transmis ca sanatatea oamenilor nu este pusa in pericol, iar utilizarea unor coloranti este permisa atata vreme cat acestia sunt avizati.
google-analytics.com