Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (2.59 secunde)
Scandalul continua. Mircea Geoana ameninta cu o noua contestare la CCR. Sedinta se suspenda pentru 20 de minute. Puterea vrea sa treaca legea educatiei de Parlament.
Si totusi, scandalul amorsat de CNSAS merita, credem noi, o mult mai mare atentie, din motive pe care le vom prezenta mai jos. ... Seful statului a declarat , in conferinta de presa de ieri, ca nu stie nimic de scandalul "Florina" si ca va avea o discutie cu angajata sa.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Cum e cu scandalul excluderii lui Toma", pe care il puteti citi in continuare. Doi lideri ai PSD mi-au zis ca scandalul privind excluderea lui Ion Toma ar fi pornit de la o negociere pentru atragerea senatorului PDL, Mihai Nita, alaturi de social-democrati.
Consilierul eurodeputatei Monica Macovei, Mihai Politeanu, a anuntat pe blog ca The Sunday Times a publicat cazul celui de-al patrulea europarlamentar implicat in scandalul "bani contra amendamente", fiind vorba despre Pablo Zalba Bidegain, din Spania, membru al Partidului Popular European.
"Nu ma asteptam la scandalul de coruptie de la PDL Cluj, cu cazul primarului Apostu. ... Intrebat daca scandalul de la Cluj loveste in imaginea premierului Boc, Basescu a raspuns:
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale.
Basescu, contra dura in scandalul cu Victor Ponta Presedintele Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, in scandalul reprezentarii Romaniei la Bruxelles.
Politistii au inregistrat cele doua plangeri penale, dar cu aceeasi ocazie l-au amendat cu 600 de lei si pe unul dintre simpatizantii primarului - Dumitru Truica, de 46 de ani, din Carcea - pentru ca a distrus partial bannerul candidatului liberal de la care a pornit tot scandalul.
Unii s-au obisnuit cu colaborationismul Bucurestiului" Ministrul Justitiei, Titus Corlatean, a calificat pozitia Ungariei in scandalul creat in jurul reinhumarii poetului Nyiro Jozsef drept "inacceptabil" si ca fiind rezultatul unei politici externe slabe din partea Romaniei, in ultimii ani.
"Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
USL l-ar putea acuza pe Basescu de implicare in organizarea institutiilor statului si scandalul cu un functionar public. ... Basescu a luat pozitie publica in scandalul legat de Puiu Popoviciu.
S-a continuat apoi, la foc automat, scandalul plagiatului lui Ponta. ... Scandalul are insa potential pentru ultima saptamana de campanie: sex cu "premiante", virgine din Republica Moldova, yaht-uri si hoteluri de lux la Dubai, Monaco, Nisa.
Tensiunea creste azi, cand judecatorii de la Curtea Constitutionala se intrunesc in sedinta de urgenta dupa scandalul urias izbucnit in sanul CCR, dupa aparitia ERATEI care schimba soarta rezultatelor la REFERENDUM 2012.
Reamintim, cu acest prilej, scandalul declansat acum citiva ani de catre liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, care sustinea ca donase partidului peste doua milioane de euro, suma care ar fi reprezentat vreo suta de ani de contributii legale.
Problema arborarii steagului Tinutului Secuiesc este o diversiune Fostul premier Adrian Nastase crede ca scandalul arborarii steagului secuiesc reprezinta "o diversiune".
Ce acopera scandalul Alexandrescu (Autor : ... Scandalul SRS a fost stins printr-un acord in interiorul USL, anuntat chiar in aceeasi zi.
controlul nu are legatura cu scandalul Iskandarani Bodu a precizat ca demararea actiunii de control nu are nici o legatura cu scandalul Zaher Iskandarani.
Scandalul pornit dupa publicarea raportului ONU referitor la programul "Petrol contra hrana " ia amploare in Romania. Pe lista companiilor prezente in document se afla si 12 societati romanesti.
a€“ Scandalul stalpilor a pornit dupa ce RomTelecom a anuntat ca nu mai permite operatorilor de cablu TV sa le foloseasca stalpii si nici sa prelungeasca contractele deja existente.
Mantog sustine ca scandalul creat in jurul complexurilor energetice de la Rovinari si Turceni a fost unul "dirijat". Acesta a afirmat, la finele saptamanii trecute, ca rezultatele verificarii unitatilor de catre corpul de control al ministrului nu reflecta realitatea, inspectia nefiind facuta de specialisti in domeniul energiei.
google-analytics.com