Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (2.94 secunde)
Antonescu il ameninta cu suspendarea pe Basescu, daca se va duce la sumittul de la Bruxelles Presedintele PNL Crin Antonescu, copresedinte al USL, l-a amenintat sambata pe seful statului cu suspendarea, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a amenintat, la randul sau, pe premierul Victor Ponta cu Parchetul, in scandalul participarii la Consiliul European.
Ministrul Justitiei a facut primele declaratii privind scandalul DNA. ... Ministrul Tudorel Toader se afla intr-o vizita oficiala in Japonia, de unde a facut mai multe declaratii privind scandalul DNA.
Prima reactie a lui Mark Zuckerberg in scandalul manipularii prin Facebook Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, reactioneaza la cateva zile dupa ce a explodat scandalul Cambridge Analytica.
Scandalul din sistemul sanitar declansat de calitatea dezinfectantilor si infectiile generate sau mentinute de folosirea acestora, pornit de la o investigatie jurnalistica, a scos la iveala mai multe tipuri de probleme.
Era si greu sa se gaseasca astfel de dovezi, mai ales ca atit Europa, cit si SUA stiau despre exitenta unor "activitati speciale " impotriva teroristilor islamici si le-au aprobat tacit, iar in noiembrie anul trecut cind a izbucnit scandalul, au facut tot ceea ce le-a stat in puteri sa stearga toate urmele.
Sincer sa fiu, proportiile pe care le-a luat scandalul de la CNSAS au fost pentru mine o surpriza. ... Probabil, scandalul la care ma refer va fi uitat destul de repede.
Printre cazurile invocate s-a numarat si “scandalul stenogramelor date de PSD“, care a fost “complet ignorat“ de TVR.
Bine, suspect e ca s-a declansat scandalul... Noi am transmis miercuri in direct ce s-a intamplat acolo in parlament, iar scandalul a izbucnit abia sambata si apoi duminica pe televiziuni.
Premierul si-a nuantat apoi spusele, precizand ca aceste inregistrari nu ar fi facute pentru „a fi ascultate, ci pentru a exista o dovada materiala a modului de exercitare a mandatului”, dar scandalul se declansase deja.
Intrebat cum vede acum scandalul erotic in care a fost implicat in 2001, la lansarea in Romania a revistei pentru adulti „Hustler“, cand a fost surprins de fotoreporteri cu mainile pe sanii unor dansatoare, Antonescu a spus ca „nimeni nu este perfect, in afara de presedintele Basescu“.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
Nu se lasa manipulati de Geoana In acelasi timp, conducerea organizatiei a respins orice "sugestie" din partea presedintelui partidului, Mircea Geoana, cu privire la scandalul in care e implicat Dan Ioan Popescu.
Scandalul Cambridge Analytica, in care firma de consultanta politica ce l-a ajutat pe Donald Trump in campanie si a pledat pentru Brexit a accesat datele a peste 50 de milioane de utilizatori Facebook, a dus la o campanie de stergere a aplicatiei.
Scandalul rambursarilor ilegale de TVA a mai cuprins si alte firme pentru sume ceva mai mici de 5-10 si chiar 70 miliarde de lei vechi, printre acestea numarandu-se Verona Style si Elada Service.
Senatorul a adaugat ca scandalul iscat in jurul alegerii lui Turianu nu a fost decat un indiciu al faptului ca multe persoane aflate la putere se tem de consecintele pe care Legea lustratiei si dezvaluirile CNSAS le-ar putea avea asupra activitatii lor.
Bogdan Ciuca considera ca scandalul notelor informative catre securitate semnate "Felix" nu atinge interesele Partidului Conservator si nici nu a dus la o scadere a partidului in optiunile electoratului. "Cu toate acestea nu pot sa spun ca scandalul 'Felix' nu a avut urmari in rindul populatiei.
Relatiile noastre personale nu s-au schimbat deloc si tot scandalul din ultimele zile nu are nicio legatura cu relatia personala dintre mine si seres", a spus Voiculescu.
Societatea este cunoscuta opiniei publice din cauza implicarii sale in scandalul returnarilor ilegale de TVA. ... Alta firma legata de scandalul returnarilor de TVA este GEVAL COMIMPEX - cu datorii de 263,8 milioane de lei vechi, pentru taxa auto si impozitul pe teren si cladiri.
Senatorul liberal Paul Pacuraru considera ca scandalul aparut in Parlament in momentul prezentarii raportului Tismaneanu de catre presedintele Basescu se datoreaza faptului ca subiectul “regimul comunist din Romania” a fost abordat intr-un mod unilateral.
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a declarat ieri ca va verifica informatiile aparute in legatura cu scandalul biletului pe care il asteapta sa intre in posesia procurorilor, apreciind ca, "teoretic", documentul s-ar incadra la infractiunea de coruptie.
google-analytics.com