Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (3.39 secunde)
Un exemplu e si scandalul cunoscut sub numele "scandalul stenogramelor". ... Prima oara, scandalul a izbucnit anul trecut, in plina campanie electorala. ... Si au inceput retractarile, in speranta ca scandalul, potrivit bunelor obiceiuri de pe malurile Dambovitei, va fi clasat.
Un exemplu e si scandalul cunoscut sub numele "scandalul stenogramelor". ... Prima oara, scandalul a izbucnit anul trecut, in plina campanie electorala. ... Si au inceput retractarile, in speranta ca scandalul, potrivit bunelor obiceiuri de pe malurile Dambovitei, va fi clasat.
Rasturnare de situatie in scandalul carnii de cal!
"Din cauza lui Geoana romanii urmaresc scandalul din PSD si nu ce patesc primarii corupti... Din pricina lui Mircea Geoana, romanii urmaresc scandalul din interiorul PSD si nu pleiada de primari corupti ai PDL care au furat bani publici, afirma social-democratul Nicolae Banicioiu, pentru Inpolitics.
SCANDALUL PALADA-GOTIU: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Ceva grav s-a petrecut miercuri seara intr-un studio de televiziune, doi invitati si-au aruncat vorbe grele si chiar pumni, iar scandalul risca sa se termine cu politie, parchet si judecatori.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
Scandalul de plagiat, scanteia aprinsa controlat de Basescu pentru suspendare (Bogdan Tiberiu Iacob) Scandalul plagiatului lui Ponta vine intr-un moment ciudat pentru relatia presedinte-premier, mai precis cand dinspre PSD veneau semnele cimentarii unei coabitari calme, pana la finele mandatului lui Basescu.
Scandalul afacerilor cu energie pare ca s-a domolit.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Adevarul despre scandalul Blair (Autoare:
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Relatia Romaniei cu Rusia a fost afectata recent de scandalul de spionaj cu Ucraina, care a dus la expulzarea a doi atasati militari ucraineni, dar si a trei diplomati rusi, a declarat presedintele Traian Basescu (foto) la intalnirea avuta recent cu ambasadorii UE.
Scandalul Ridzi afecteaza imaginea PD-L pe zi ce trece si pune partidul intr-o situatie delicata.
In aceste conditii, solicitarea de astazi a Grupului Parlamentar al PD-L nu este decat o incercare patetica de a acoperi scandalul Ridzi, se mai arata in documentul citat. ... Nu uitam faptul ca scandalul Ridzi este doar varful aisbergului.
Nota strategica a staff-ului de campanie al PSD apreciaza ca scandalul Elena Udrea va avea o evolutie mai periculoasa pentru Traian Basescu decat scandalul Monica Iacob-Ridzi, iar implicarea sefului statului in scandalul afacerilor cu armament i-ar putea aduce acestuia pierderi "devastatoare" de imagine.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
PDL guverneaza acum cu UDMR , dar evolutiile din ultimele luni (de la scandalul cu legea administratiei, la scandalul Borbely, la scandalul Cseke, la alte mici scandaluri prin teritoriu) indica faptul ca "vara vrajbei" lor s-ar putea sfarsi intr-un divort la toamna sau dupa alegeri.
Deciza ministrului de la interne vine dupa scandalul iscat, la inceputul lunii august, in orasul Deta, unde fii primarului Roman si cativa contrabandisti de tigari si-au platit in public niste polite mai vechi.
"Am o nedumerire legata de scandalul plagiatului lui Victor Ponta. ... Cristian Preda a precizat ca scandalul plagiatului afecteaza nu doar imaginea lui Victor Ponta, ci si perceptia Romaniei la scara europeana.
google-analytics.com