Cautare

62301 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (6.67 secunde)
Cine zice, ala este, ca magarul (si catarul, si calul) din poveste: Marea Britanie n-a importat, ci a produs carne de cal! Rasturnare de situatie in scandalul carnii de cal!
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Adevarul despre scandalul Blair (Autoare:
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Biroul Executiv al PSD Gorj a votat impotriva reluarii discutiilor cu PD-L pentru numirea directorilor din administratie, liderii social-democratilor gorjeni urmand sa plece la Bucuresti pentru a discuta din nou cu Mircea Geoana.
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Utilajele de deszapezire care vor fi folosite la iarna pe drumurile din Gorj sunt vechi, dar parcul auto nu poate fi innoit din lipsa banilor, dupa cum spun autoritatile judetene.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog. Decizia survine ca urmare a faptului ca multi democrati au fost schimbati din functii de conducere cu liberali si conservatori.
Scandalul afacerilor cu energie pare ca s-a domolit. Probabil acest sector de afaceri grase s-a reasezat pe noi temelii, s-au reimpartit teritoriile, iar in circuitul banilor obtinuti din intermedierile cu energie electrica au intrat noi actori promovati de alte grupuri de interese, la moda acum.
SCANDALUL PALADA-GOTIU: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Ceva grav s-a petrecut miercuri seara intr-un studio de televiziune, doi invitati si-au aruncat vorbe grele si chiar pumni, iar scandalul risca sa se termine cu politie, parchet si judecatori.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii impreuna cu Federatia Nationala Mine Energie (FNME) au organizat sambata in statiunea Ranca, din judetul Gorj, o masa rotunda in care s-au discutat proiecte importante, precum Autostrada Sudului, drumurile din Oltenia si posibile noi trasee.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Cu toate ca este mai mult de un an si jumatate pana cand va debuta campania pentru alegerile locale, trei dintre partidele din Gorj au declansat o precampanie electorala cu acuzatii dure, pentru fotoliul de primar din municipiul Motru.
Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Gorj a obtinut o finantare in valoare de patru milioane de euro prin programul "Life Natura". Investitia presupune refacerea a patru habitate naturale din Gorj, dar si refacerea infrastructurii din nord-vestul judetului si se va desfasura pe o perioada de cinci ani.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Autoritatile din Gorj incearca sa reintroduca in circuitul agricol si forestier 16.800 de hectare de teren afectat de exploatarile miniere, dar care in prezent este liber de sarcini, fronturile de lucru fiind inchise.
Guvernul a decis acordarea unui ajutor umanitar cu titlu gratuit in limita sumei de 930.000 RON ( 9,30 miliarde de lei vechi) pentru familiile din judetele Calarasi, Dolj si Gorj, ale caror locuinte au fost afectate de inundatiile si alunecarile de teren din acest an.
google-analytics.com