Cautare

62301 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (4.02 secunde)
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Consilierii judeteni ai PD-L Gorj, in frunte cu Ionel Mantog, s-au abtinut de la votarea bugetului judetului, nefiind de acord cu modul in care a fost facuta impartirea banilor la anumite primarii.Bugetul judetului Gorj nu a fost votat de consilierii judeteni democrat-liberali, care s-au abtinut de la vot.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Trei barbati si o femeie care pretindeau ca sunt inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) au fost retinuti de politistii gorjeni sub acuzatia de inselaciune.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
Un salariat al Primariei Ionesti este acuzat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj ca a cerut mita 8.000 de lei patronului unei firme ce derula lucrari in comuna, pentru a-i aviza favorabil o documentatie.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa, pe vicepresedintele filialei, Emanoil Negut, seful Corpului de Control al Guvernului, ca a incercat sa realizeze "o mica cooperativa prin care sa dezbine organizatia".
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, doreste ca Finantele Publice si Garda Financiara sa inceteze controalele in perioada campaniei electorale. Liderii liberalilor gorjeni sunt nemultumiti de faptul ca institutiile care au atributii de control au intetit in ultima perioada verificarile la firmele din judet.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
Din frati de cruce pe vremea cand conduceau impreuna administratia publica locala, pesedistii si liberalii gorjeni au inceput sa se critice reciproc, cel care a dezgropat securea razboiului fiind Dan Ilie Morega. PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
Agentia pentru Protectia Mediului Gorj a devenit obiect de disputa intre pesedisti.
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. Liderul PNG Gorj si-a luat toate obiectele de la birou, plus mai multe vrafuri de dosare pe care le-a transportat pana la autoturismul personal.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Vicepresedintele PSD Gorj, Eugen Valceanu, si fiul sau, Dan Valceanu, presedintele organizatiei de tineret, au demisionat si s-au inscris in PD-L.
Vicepresedintele PSD Gorj, Eugen Valceanu, si fiul sau, Dan Valceanu, presedintele organizatiei de tineret, au demisionat si s-au inscris in PD-L.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
Vicepresedintele PSD Gorj, deputatul Vasile Popeanga, va adresa cate o interpelare ministrului economiei, Adriean Videanu, si premierului Emil Boc, pentru a fi verificat modul in care pedelistul Ionel Mantog, de profesie jurist, ocupa postul de director economic al Complexului Energetic de la Turceni.
google-analytics.com