Cautare

62301 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (5.46 secunde)
Pentru recuperarea unei parti din debitele pe care le are la bugetul de stat, mai multe bunuri ale Uzinei Mecanice Sadu au fost scoase la licitatie, tot la licitatie fiind scoase si bunurile Casei Tineretului din Targu Jiu.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Serviciile de asistenta sociala din cadrul primariilor gorjene vor fi controlate de inspectorii Directiei de Munca si Protectie Sociala.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Alegatorii din Gorj au preferat candidatii Uniunii Social-Liberale la scrutinul de duminica. ... In mediul urban, alegatorii au fost mai putini la scrutin, participarea fiind de 47,56%, in timp ce in mediul rural, cetatenii cu drept de vot au participat la scrutin in proportie de 69,69%.
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Cei peste 200 de angajati ai Energoconstructia Rovinari, care nu si-au primit de mai multe luni salariile, vor picheta in cursul acestei saptamani Prefectura Gorj. ... Oamenii au primit bonurile de masa aferente lunii noiembrie, insa pana acum conducerea unitatii nu le-a dat nici un leu din salariile restante.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Jumatate din primarii din Gorj au facut rost de fonduri pentru propriile buzunare.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi. Majoritatea agentiilor si directiilor au fost adjudecate de pedelisti si social-democrati.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Rectificarea bugetara are efecte nefaste asupra bugetelor locale ale primariilor din Gorj si a programelor de dezvoltare a localitatilor, sumele repartizate la ultima sedinta de consiliu judetean fiind mult diminuate in raport cu nevoile comunitatilor. Primariile din Gorj au primit mai putini bani la ultima rectificare bugetara.
Rectificarea bugetara are efecte nefaste asupra bugetelor locale ale primariilor din Gorj si a programelor de dezvoltare a localitatilor, sumele repartizate la ultima sedinta de consiliu judetean fiind mult diminuate in raport cu nevoile comunitatilor. Primariile din Gorj au primit mai putini bani la ultima rectificare bugetara.
google-analytics.com