Cautare

210 de rezultate pentru "salarizare" (3.27 secunde)
Reprezentantii Uniunii "Forta Legii" s-au retras de la discutiile cu partea guvernamentala axate pe proiectul legii privind sistemul unitar de salarizare a functionarilor publici, ca urmare a faptului ca in ziua de 11 ianuarie a.c., cand era programata o runda de negocieri, Ministerul Finantelor Publice si cel al Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei nu au fost reprezentate la nivel decizional.
Sindicalistii nu au ajuns inca la negocierea celui mai important capitol al CCM, cel legat de salarizare, dar si-au stabilit doleantele legate de acest subiect pe care le vor prezenta conducerii Apaterm.
Problema e ca acel contract, incheiat in 2003, nu face nici o referire la conditiile actuale de salarizare”, ne-a declarat presedintele sindicatului mai sus mentionat, Stefan Frunza.
Doljenii interesati sa munceasca in Austria ar trebui sa stie ca autorizatia se elibereaza numai daca angajatorul respecta prevederile legale cu privire la salarizare, la protectia muncii si la sistemul de securitate sociala.
Presedintele "Farului", Stefan Frunza, ne-a declarat ca cel mai fierbinte subiect al negocierilor purtate pe marginea CCM pe anul 2007 este reprezentat, asa cum era de asteptat, de capitolul salarizare.
Tariful fix pentru o ora de inspectie in unitatile alimentare care proceseaza produse de origine nonanimala se ridica la 48,60 lei, acesta fiind stabilit in raport cu costurile de salarizare si perfectionare a personalului, potrivit Ordinului 85 al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) publicat in Monitorul Oficial in data de 6 aprilie.
Ritmul de plecare a fortei de munca in strainatate va cunoaste in continuare o incetinire datorita imbunatatirii conditiilor de viata si de salarizare din Romania, apreciaza ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse, Paul Pacuraru, citat de Deutsche Welle.
Negocierile au inceput la mijlocul lunii mai si cele mai mari probleme le avem la capitolul salarizare. Venitul brut lunar al unui salariat este de 900 de lei", ne-a spus Valentin Gheorghe.
Prevederea face parte dintr-o propunere de proiect de salarizare a medicilor supus dezbaterii publice de catre Ministerul Sanatatii Publice. Astfel, salariile de baza individuale ale medicilor vor putea fi majorate proportional cu realizarea indicatorilor de performanta, dar nu mai mult de 50% din nivelul salariului de baza individual.
FSS Metarom a solicitat sindicatelor de la unitatile afiliate la federatie, printre care se numara si cel de la ArcelorMittal Galati, sa transmita informatii privind modul de salarizare a angajatilor in vederea stabilirii strategiei de negociere a clauzei salariale a Contractului Colectiv de Munca din acest domeniu.
Decizia ca tichetele de masa sa nu fie acordate anul viitor unor categorii de bugetari a fost explicata de premierul Calin Popescu Tariceanu prin cretterea substantiala a numarului de angajati ti a nivelului de salarizare, plata acestor tichete presupunand cheltuieli bugetare suplimentare de circa 1% din PIB.
Dupa ce au reusit sa ajunga la o intelegere in ceea ce priveste prevederile noului CCM, reprezentantii celor doua tabere continua discutiile pe tema capitolului salarizare care reprezinta cel mai fierbinte punct al negocierilor.
Analiza mai arata ca se inregistreaza discrepante semnificative referitoare la salarizare si in interiorul aceluiasi domeniu de activitate.
"Administratia doreste ca CCM-ul sa fie prelungit pana la sfarsitul anului 2007 si in aceste conditii sindicatul Solidaritatea este de acord daca se negociaza capitolul salarizare cat si capitolul protectie sociala.
Acum au redus suprafetele, ceea ce este un lucru bun“, a adaugat Radut. Craiovenii vor confort În masura în care se va mari nivelul de salarizare, specialistii în domeniul imobiliar apreciaza ca se va ridica si standardul de viata si implicit pretentiile clientilor vor creste.
Potrivit noilor reglementari în materie de salarizare, se aplica salariului minim pe economie un coeficient de ierarhizare în functie de pregatirea profesionala a angajatului.
Ca si in anii precedenti, negocierea capitolelor salarizare si protectie sociala ale Contractului Colectiv de Munca, purtate intre sindicate si administratie, se dovedeste a fi una dificila.
Reprezentantii celor patru sindicate care participa la negocierea capitolelor salarizare si protectie sociala ale Contractului Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat au decis sa-si modifice solicitarea initiala privitoare la cresterea salariilor .
cresterea eficientei si ridicarea nivelului de salarizare la nivel vest-european pentru angajatii santierului. Si cum cele doua aspecte sunt legate, seriozitatea in onorarea comenzilor va face ca in 4-5 ani salariul mediu la DMHI sa depaseasca 4.000 de lei.
Dupa ce le-am prezentat o serie de acte, pe care conducerea Combinatului nu le pusese la dispozitie, reprezentantii Ministerului ne-au spus ca negocierea capitolului salarizare era intr-adevar obligatorie de la 1 ianuarie, asa cum am sustinut noi de atatea ori.
google-analytics.com