Cautare

210 de rezultate pentru "salarizare" (3.64 secunde)
O concluzie simpla poate fi trasa din publicarea salariilor de la ministere in ultimele saptamani, si anume ca grilele de salarizare de la stat sunt construite pentru furt.
Acest principiu competitiv de salarizare va ramin unul permanent in Guvernul Romaniei. - Solicit coalitiei de guvernamint sa retraga legea privitoare la comasarea alegerilor, iar alegerile sa se deruleze la datele normale.
Astfel, salariul de baza al managerului public se calculeaza in conformitate cu reglementarile legale pentru functionarii publici, prin insumarea salariului de baza corespunzator functiei de consilier, gradul profesional, treapta de salarizare, indemnizatia de conducere echivalenta gradului profesional si prin calcularea sporului corespunzator functiei.
"Noi pana la urma ne cerem drepturile stipulate in contractul colectiv de munca, si anume acordarea salariului minim pe economie la toate categoriile, plus respectarea coeficientului de ierarhizare a claselor de salarizare, drepturi recunoscute de administratie doar pe hartie”, ne-a mai declarat Gheorghe Spanu.
Insa la capitolul salarizare aceasta echipa "specializata” este remunerata cu sume care ar acoperi intr-adevar plata salariilor unei veritabile armate de lucratori.
Va invit sa cautati ultima grila de salarizare si sa vedeti ca daca profesati ca asistent in primul an salariul este 25 de milioane pe luna, iar apoi creste.
Guvernul va mai putea reglementa prin ordonante probleme ce tin de agricultura, comunicatii, cultura, educatie si sport, salarizare si protectie sociala, administratie si interne, contraventii, prorogarea unor termene prevazute de acte normative cu putere de lege.
Nu ii tentam cu nimic sa mearga la tara, acolo unde este nevoie de ei si unde, dupa 45 de ani de trancaneala ca am sters diferenta dintre oras si sat, nu exista niste conditii cel putin civilizate. Pe deasupra, nu se ofera medicilor o salarizare corespunzatoare.
Pe de alta parte, primarii din Harsova, Cernavoda si Ovidiu s-au plans de slaba salarizare pe care Guvernul o acorda celor din administratia locala, fapt care determina exodul functionarilor capabili spre companiile private, in dezavantajul primariilor care platesc apoi bani grei pe proiectele fostilor angajati, lucru care nu s-ar mai fi intamplat daca functionarii respectivi ar fi fost motivati sa ramana in administratia locala.
Ei au conchis ca "inceputul este bun" si au dat asigurari ca il vor sprijini in continuare pe ministrul Sanatatii Publice ca decizia pentru sanatate sa fie cea corecta si sa se ajunga inclusiv la o salarizare decenta a medicilor, nu asa cum este inca in prezent".
Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitiei a Senatului a votat in unanimitate modificarea legii referitoare la prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, modificare ce "rade" din grila de salarizare a Executivului sase secretari de stat.
Ii deranjeaza acest lucru pentru ca vor avea probleme la salarizare, la promovare sau la obtinerea gradului", a spus prefectul Giugea.
"Este un stimulent, insa, parerea mea este ca primarii ar trebui sa aiba un nivel de salarizare fixa, cu sporuri de vechime.
"Am discutat probleme legate de legislatia in vigoare dupa care se conduc administratiile locale, am discutat despre legea functionarului public, despre pregatirea lor, despre salarizare, inclusiv a primarului.
In cererea de reexaminare semnata de seful statului se precizeaza ca aceasta lege este "excesiva" pentru ca duce la drepturi salariale diferite fata de restul functionarilor statului si accentueaza diferentele existente in sistemul de salarizare a personalului bugetar.
El a explicat ca salariile acestora nu pot fi majorate, deoarece este vorba despre grile de salarizare bugetare. Ioan Munteanu a spus ca porbabil este vorba si de administrare proasta a acestui restaurat, la care mananca un numar foarte mare de persoane - 1.000-1.200.
In functie de valoarea la care va fi stabilit acesta, noi vom recalcula grilele de salarizare ale personalului nostru.
El a apreciat ca este inacceptabila propunerea Guvernului de majorare cu doar 7% a salariilor profesorilor, in conditiile in care Pactul National pe Educatie face referire la o salarizare decenta a cadrelor didactice.
exista probleme in Justitie, pornind de la lipsa normelor penale si civile pana la salarizare, dar s-au facut si progrese.
Astfel, acesta a declarat ca, pentru a indeplini o astfel de abordare de salarizare a sistemului sanitar, este necesara aparitia unor serii de legi care sa poata diferentia salariile personalului sanitar.
google-analytics.com