Cautare

210 de rezultate pentru "salarizare" (2.63 secunde)
Reintroducerea functiei de bucatar calificat, al carui nivel de salarizare se aplica numai personalului care ocupa aceasta functie si este absolvent al unei scoli profesionale de bucatari, al unui liceu de profil sau al unor cursuri de calificare specifice.
1/2010) si adoptarea lor in toate actele normative referitoare la salarizare (drepturi de natura salariala). ... Reasezarea grilelor de salarizare in conformitate cu prevederile Legii nr.
am trimis legea de salarizare a diplomatilor inapoi, si pe urma s-au lecuit si dadeau ordonante de urgenta, care nu mai treceau pe la presedinte. Sigur, si legea de salarizare a diplomatilor mi-au trimis-o in 48 de ore inapoi.
"Dorim o astfel de lege de salarizare mai intai, pentru ca dupa aceea sa discutam legea invatamantului pentru ca nu mai dorim sa se puna carul inaintea boilor.
Din acest motiv, si datorita unei restituiri nu doar de natura istorica, dorim sa propunem bisericilor din Romania o formula de salarizare care sa reia formula din perioada interbelica, cand salariile preotilor erau similare cu salariile profesorilor", a afirmat Vosganian.
Premierul Tariceanu a cerut sa se renunte la "populism si comunism" in abordarea modului de salarizare a directorilor din societatile comerciale cu capital de stat, aratand ca acestia trebuie platiti in functie de performantele obtinute in activitate, conform sistemului aplicat in sectorul privat.
Sindicalistii cer plata orelor suplimentare si a sporurilor, salarizare conform Statutului functionarilor publici si inceperea negocierilor privind incheierea Acordului si Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura. ... Pana la 15 aprilie vor incepe si discutiile pentru elaborarea legii de salarizare unica in sectorul bugetar.
Specialistii spun ca in urmatorii ani vor exista evolutii diferite ale nivelurilor de salarizare pentru categoriile de bugetari si ca se va pune accent pe cresterea mai pronuntata a salariilor mici, in detrimentul salariilor mari.
Vicepremierul Dan Nica a declarat ieri, dupa ce a participat la intalnirea cu sindicatele din invatamant, ca executivul intentioneaza sa preia grila de salarizare a bugetarilor din Germania, deoarece aceasta este "eficienta si reprezinta un model functional".Potrivit lui Nica, salarizarea bugetarilor se va face, conform unor grile intre salariul minim si cel maxim, cu pastrarea raportului intre acestea existent in Germania.
Guvernul ar putea cere ministerelor sa reduca din nou coeficientii din grila de salarizare a Legii unice, in conditiile in care majorarea salariilor nu este sustenabia daca depaseste 20-30% pana in 2014-2015.
Secretarul general al PNL Radu Stroe a declarat, sambata, ca Guvernul Boc realizeaza un nou record in Romania prin implementarea angajarii raspunderii in fata Parlamentului ca politica de stat, dupa ordonantele neconstitutionale, calificand grila unica de salarizare drept aberatie.
legea unica de salarizare a bugetarilor, restructurarea agentiilor, legile Educatiei si neimpozitarea profitului reinvestit. ... Boc a lansat aceste afirmatii dupa ce lideri sindicali au spus, dupa discutiile cu premierul de miercuri de la Palatul Victoria, ca Executivul nu-si asuma raspunderea pe 2 septembrie pe legea unica de salarizare.
"Paradoxul Legii unice de salarizare poate consta tocmai in aceea ca nemultumirea tuturor poate arata ca poate fi o lege buna. ... Potrivit primului ministru, Legea salarizarii unitare incearca, in primul rand, "sa fie corecta" si, in acelasi timp, "sa simplifice sistemul de salarizare".
In acest context, Nicolaescu s-a referit la faptul ca adoptarea unei legi de salarizare unitara nu se poate face intr-o perioada de recesiune economica, ci intr-una de crestere economica sustinuta, cand mediul privat poate sa absoarba potentialul personal disponibilizat din sectorul public.
Bugetarii vor fi dati afara si apoi reangajati Ieri, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, a explicat, dupa discutiile cu partenerii sociali, ca maine se va adopta o Hotarare de Guvern (HG) care va aduce o serie de precizari privind aplicarea Legii unice de salarizare.
'Nu vreti sa trecem pe o grila de salarizare corecta si sa renuntam la sistemul de stimulente care nu se stie cat va mai merge?' Iar raspunsul sindicatelor, raspunsul capilor Finantelor din teritoriu si de la minister a fost:
De asemenea, se stipuleaza ca "in anul 2012, cuantumul sporurilor, indemnizațiilor, compensațiilor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut, solda lunara/salariul brut lunar, indemnizația bruta de incadrare se menține la acelasi nivel cu cel ce se acorda personalului platit din fonduri publice pentru luna decembrie 2011, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi condiții".
De asemenea, se stipuleaza ca "in anul 2012, cuantumul sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut, solda lunara/salariul brut lunar, indemnizatia bruta de incadrare se mentine la acelasi nivel cu cel ce se acorda personalului platit din fonduri publice pentru luna decembrie 2011, in masura in care personalul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii".
o lege specifica de salarizare si o lege specifica de pensionare.
In aceste conditii, comparand responsabilitatea extinsa a activitatii lor cu nivelul precar de salarizare, orice lucrator in administratia publica era indreptatit sa se simta frustrat.
google-analytics.com