Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (3.02 secunde)
Osho De la sex la supraconstiinta In aceasta carte, Osho - cel care a inspirat milioane de oameni din intreaga lume - descrie o perspectiva unica asupra sexului, pe care il prezinta ca pe o poarta catre cunoasterea de sine.
In replica, Mihei i-a adus aminte ministrului de Mediu ca Delta Dunarii este unica in lume, rezervatie a biosferei, cu 30 de ecosisteme si o banca unica de gene.
Pentru 2006, Centrul de informare Europeana pentru IMM-uri "Euro Info Centre RO828" Ramnicu Valcea, care functioneaza in cadrul Camerei de Comert si Industrie Valcea, a desfasurat o serie de activitati menite sa pregateasca integrarea intreprinderilor mici si mijlocii pe piata unica europeana.
Cateva ore mai tarziu, la dezbaterea din plen asupra proiectului legislativ Pambuccian a tinut sa raspunda declaratiilor liberalului, acuzandu-l ca este "un om care nu stie despre ce este vorba si vrea sa faca o cumparatura din sursa unica".
Liderul PD i-a cerut premierului Tariceanu, pe care l-a numit "impostor", sa-si dea demisia, ca unica solutie legala in acest moment pentru formarea unui alt guvern. ... El i-a cerut premierului sa isi dea demisia, ca un "minim gest de eleganta politica" si ca unica solutie legala si politica.
La intalnirea cu electoratul spune ca vrea sa imparta cota unica in mai multe cote si sa impoziteze mai greu pe cine realizeaza venituri mai mari. La intalnirea cu oamenii de afaceri spune ca vrea sa apere cota unica.
Pe rand, vor gasi argumente pentru a renunta la cota unica (desigur vor spune ca nu renunta la cota unica, ci doar ca vor creste impozitul pentru cei cu salarii foarte mari), vor introduce noi taxe, vor creste rolul statului in economie", a sustinut Calin Popescu Tariceanu, pe blogul sau.
De aceea, in aceste conditii - fara resurse financiare puse deoparte in vremuri bune si incercand sa pastram aceasta cota unica de impozitare de 16%, extrem de atractiva pentru mediul de afaceri, Guvernul se straduieste sa gaseasca solutiile pentru depasirea crizei in alt plan.
In ceea ce priveste legea unica a salarizarii, exista toate informatiile necesare pentru a finaliza acest proiect, urmand sa se faca si evaluarea financiara privind impactul bugetar al aplicarii acestei legi.
cota unica a fost introdusa si sustinuta timp de 4 ani de catre premierul Tariceanu. Basescu mai omite sa spuna ca PSD a sustinut in Parlament, timp de 2 ani, Guvernul Tariceanu II, in timp ce PD-L si Basescu i-au pus piedica.
Are, in schimb, avantajul reputatiei de bun organizator si al capacitatii de efort ce fac din el, practic, unica speranta de revigorare a unui partid aflat pe toboganul pierderii de audienta si de sustinere populara.
El a reiterat ca introducerea cotei unice de impozitare, fara efectuarea de studii atente, a contribuit la accentuarea crizei economice. "Cota unica a adancit polarizarea sociala in Romania. ... Cota unica este anti-sociala", a sustinut fostul sef al statului.
'Partidul National Liberal isi mentine decizia de a vota motiunea de cenzura a PSD, dar protesteaza fata de ideea avansata de social-democrati potrivit careia situatia economica in care se gaseste Romania este cauzata, in principal, de cota unica de impozitare.
- Cota unica oricum nu mai exista. ... Daca acest guvern nu e oprit, TVA si cota unica vor creste in toamna sau cel tarziu de anul viitor.
In acelasi timp a fost introdusa cota unica de 16%, astfel ca si impozitul pe venit s-a calculat la acelasi nivel. ... Cei care au activitate platesc la stat fie cota unica, fie forfetarul in functie de anumite transe ale cifrei de afaceri, adica pe acela care este mai mare.
Cota unica de impozitare de 16 la suta va fi mentinuta. O spun sincer, impozitarea progresiva nu aduce ceea ce cred unii, ca poate aduce mai mult la bugetul de stat.
El a precizat totodata ca autoritatile vor mentine cota unica de 16%, considerand ca impozitarea progresiva nu poate aduce venituri suplimentare la buget fata de nivelul actual.
"Curtea constata ca angajarea raspunderii Guvernului asupra proiectului Legii educatiei nationale, in conditiile in care proiectul de lege se afla in proces de legiferare la Senat, in calitate de Camera decizionala, a declansat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament, intrucat prin exercitarea de catre Guvern a unei competente, cu nerespectarea cadrului constitutional care o circumstantiaza, s-a incalcat competenta Parlamentului de unica autoritate legiuitoare", se arata in motivarea Curtii.
In fond, putem avea impozite mai mici si cu o impozitare progresiva, asa cum putem avea (si avem) impozite si taxe, de fapt mai mari, in sistemul de "cota unica" (pentru a da doar un exemplu!).
acesti oameni, ma refer la cei mai multi din liderii partidului, sunt atat de limitati incat nu isi dau seama ca discutia impozitare diferentiata vs cota unica nu este in masura sa fac diferenta intre stanga si dreapta.
google-analytics.com