Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (3.64 secunde)
Premierul a convocat, sambata, la Palatul Victoria, liderii principalelor confederatii sindicale, pentru a discuta despre amendamentele depuse la Legea unica de salarizare in sistemul bugetar.
Nici sanatatea nu prea a avut de castigat din grila unica. Si aici coeficientii de salarizare variaza intre 5,25 si 1,2.
Nu poti s-o tii ca gaia matu cu cota unica, o calamitate pentru societatea romaneasca, si care n-a produs niciunul dintre efectele pozitive scontate.
Anuntarea unor asemene politici fiscale (ca si altele, deja luate, cum ar fi inghesuirea tuturor profesiilor intr-o grila unica de salarizare, dar mai sunt si alte exemple) confirma cat de derizoriu, mincinos si manipulatoriu a fost discursul lui Traian Basescu din campanie si imediat dupa, privind "guvernul de dreapta", "politica de dreapta" si alte asemenea concepte pe care, daca-l intrebi, ii va fi imposibil sa le defineasca sau sa spuna ce intelege prin ele.
celebra grila unica de salarizare. De la 1 la 15. De ce 1 la 15, si nu 1 la 17?
De fapt, decizia instantelor consemneaza un esec de proportii, si anume incapacitatea guvernului de a da o solutie legala si, in acelasi timp, acceptabila moral si social politicilor de salarizare.
Mentionez, in context, ca obligatiile si responsabilitatile specialistilor CNCAN sunt deosebit de complexe, necesitand un efort permanent de actualizare, aprofundare si conectare la informatiile si noutatile ce se inregistreaza zi de zi in acest sector, fapt care reclama, in mod evident, o salarizare corespunzatoare, inclusiv din ratiuni care tin de stabilizarea si stimularea specialistilor nostri de a ramane in tara.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sustine ca una dintre prioritatile actualei legislaturi vizeaza intarirea rolului Parlamentului ca unica putere legislativa si ca factor de control al activitatii Guvernului.
Codul muncii si cota unica de impozitare intens criticate in alta ordine de idei, atit deputatul Mihaela Rusu cit si senatorul Sever ster au criticat introducerea cotei unice de impozitare si modificarile ce se intentioneaza a fi aduse Codului Muncii.
Cota unica, de exemplu? ... Cota unica este eminamente de dreapta. Este o masura de politica fiscala care incurajeaza paturile mai avute din societate si a avut ca efect adancirea discrepantelor intre o minoritate cu venituri mari si majoritatea care o duce inca in saracie.
124 alin.1 in vigoare prevede ca justitia se infaptuieste in numele legii (alin.2), ca este unica, iar judecatorii sunt independenti si se supun numai legii (alin.3).
Parlamentul oglindeste deci vointa societatii, in timp ce Presedintele exprima arhitectura institutionala a statului si o explica atunci cand este necesar.In al doilea rand, Parlamentul este unica autoritate legiuitoare a tarii (Articolul 61, Aliniatul 1).
O serie de experti ai Comisiei Europene (CE) recomanda Romaniei sa majoreze, incepand de anul viitor, una dintre cele doua principale taxe, respectiv TVA sau cota unica de impozitare, a declarat ieri Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene.
Steaua are o sansa unica intr-un meci nebun: sa treaca de Chelsea,pentru o calificare de vis in sferturile Europa League.
In continuare, acest articol se ocupa numai de Internet - super-reteaua unica de raspandire mondiala. Cuprins 1. Utilizare 2. Caracteristici tehnice 3.
- Pentru linia de pantofi sport, colaboram cu un producator roman, singurul care lucreaza aceste produse In Romania, dupa o tehnica de prelucrare a cauciucului unica in Europa. ... Nu conteaza ca sunt sintetice, indoielnic croite/cusute si, de cele mai multe ori, aproape de unica folosinta.
Jurnalul descoperirii unui dublu necunoscut. Maitreyi nu e o iubita oarecare, e o iubita (pentru Allan) fara pereche, unica intr-o existenta. ... dindragoste.unica.ro)
Aceasta unica gandire, care e izvorul fericirii si a lacrimilor mele, aceasta unica simtire care ma leaga de pamant e totodata si izvorul ingrijirilor mele.
Sondele personale, de unica folosinta - Care pot fi cauzele pentru care vezica urinara nu se goleste? ... - Exista sonde de unica folosinta, imbracate in antibiotic, iar persoanele respective vor fi invatate de o asistenta de-a noastra cum anume sa se sondeze.
Impozitul cu valoare unica. ... se renunta la cota unica de impozitare! Face Olguta cota zero pentru salariile de pana la 2000 de lei, si 10% pana la 4000 de lei!
google-analytics.com