Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (3.08 secunde)
Taxa vamala unica de 20% Gheorghe Caruz s-a aratat nemultumit ca nu exista o taxa vamala unica, singura care ar putea impiedica evaziunea fiscala din domeniu. ... Noi am purtat discutii cu reprezentantii Guvernului in aceasta saptamana si am solicitat o taxa unica de 20%.
Incercarea ca patronatele din Romania sa aiba o voce unica va constitui o problema si in 2006. ... De alta parere este insa Adrian Izvoranu, directorul general al Confederatiei Patronale a Industriei, Serviciilor si Comertului din Romania (CPISC), care spune ca ideea de voce unica este o abordare gresita.
Moneda unica europeana a picat ieri sub pragul de 3,5 lei, BNR anuntand un curs de referinta de 3,4954 lei pentru un euro. ... Moneda unica europeana a coborat ieri previzibil dupa cateva sedinte de tranzactionare in care parca a incercat pragul de 3,5 lei.
Moneda unica europeana a intrat in 2007 mai slab cotata pe piata romaneasca decat in perioada in care tara noastra se afla in afara granitelor UE.
In schimb, pe termen mediu si lung, moneda unica europeana se va devaloriza constant in raport cu leul romanesc, ca urmare a cresterii economice spectaculoase pe care analistii o anticipeaza pentru Romania.
Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare din cadrul Parlamentului European saluta Cartea Verde a Comisiei privind "Serviciile financiare cu amanuntul pe piata unica", care include, de asemenea, polite de asigurari si produse financiare pentru pensii.
Presedintii tarilor din America Centrala si guvernul din Republica Dominicana au convenit vineri sa adopte o moneda unica, la incheierea celui de al 33-lea summit al regiunii, din Honduras, relateaza AFP.
S-a spus de nenumarate ori ca, in conditiile in care Bulgaria a scazut cota unica la 10%, iar Romania a pastrat-o la 16%, noi vom pierde investitii straine in favoarea bulgarilor. ... Modificand cota unica, introducand impozitul progresiv, sau scazand impozitul pe profit?
Nu este momentul sa marim taxele" Cota unica este generatoare de productivitate si promoveaza clasa de mijoc, iar introducerea impozitarii progresive ar fi un pas inapoi fata de acum sapte ani si ar spori evaziunea fiscala, spun oamenii de afaceri consultati de Wall-Street.
USL doreste sa cunoasca strategia BNR prin care Romania va adopta moneda unica europeana in 2015-2016 Liderii USL doresc sa cunoasca si ‘sa isi asume‘ strategia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la introducerea monedei unice europene in 2015-2016, a declarat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta.
In primul rand, firma va cotiza in vistieria statului cu impozitul pe profit, in cota unica de 16%, iar dupa plata impozitului, la suma ramasa se aplica impozitul pe dividende.
www.unica.ro informeaza: Anca Serea anunta, in premiera in revista Unica mai 2019, ca este din nou insarcinata.
Romanii au sansa unica de a-l vedea in direct pe faimosul mentalist Israel Buium, performand special pentru cei care cred in puterea mintii, dar si in desfiintarea limitelor acesteia.
Ciorba de burta cu smantana, una dintre ciorbele preferate de romani, are o savoare unica si o textura cremoasa, catifelata. ... retete.unica.ro
Piata unica europeana a stabilit zeci de standarde (de calitate, protectie a mediului, conservare a energiei, comportament competitiv, drepturile consumatorilor etc.), iar aceste standarde trebuie acum aplicate la nivelul fiecarei firme si fiecarei familii care doreste sa aiba succes personal in piata unica.
Li s-au promis fonduri de miliarde de euro, li s-a spus ca moneda unica si liberul comert le vor aduce avantaje nevisate si ca vor circula si munci liberi ca pasarea cerului in Uniune.
Ministrul muncii, Marian Sirbu, a declarat vineri, dupa discutiile cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI), ca majorarile salariale prevazute pentru acest an nu sunt conditionate de legea unica a salarizarii.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, la Bruxelles, ca, "din cate stie", in cursul zilei de joi, raportul Fondului Monetar International (FMI) a fost definitivat si ca urmeaza etapele premergatoare negocierilor cu Fondul, dar ca este deja stabilit ca vor fi mentinute nivelurile TVA si cota unica.
"Am informat membrii Cabinetului cu privire la decizia mea de a promova aceste legi -salarizare unica, reforma sistemului de pensii, educatia - prin angajarea raspunderii Guvernului in fata Parlamentului.
cel privind masuri economice, cel pentru salarizarea unica si cel pentru legile educatiei. Nica a spus ca, in sedinta de luni a BPCC, premierul Emil Boc a facut o informare cu privire la intentia de a angaja raspunderea Guvernului pe cele trei legi.
google-analytics.com