Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (2.61 secunde)
In cadrul intalnirii de ieri dintre reprezentantii administratiei si reprezentantii FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), UTSL si Forum s-a adus in discutie posibilitatea opririi negocierii CCM-ului, inclusiv a capitolului salarizare, si a continuarii lor in primul trimestru al anului viitor.
Daca membrii nostri vor decide sa continuam negocierile, nu ne vom schimba solicitarile referitoare la capitolul salarizare.
40 dintr-o suta de romani considera ca, dintre bugetari, medicii ar trebui sa fie in fruntea grilei de salarizare si doar un roman din 200 le-ar da lefurile cele mai generoase functionarilor publici din ministere.
Medicii au probleme peste probleme, sunt nemultumiti de conditiile in care-si fac meseria si de salarizare. ... Tofolean a povestit ca nivelul de salarizare este mult peste ce ofera sistemul sanitar romanesc, aparatura este moderna, automatizata (la ei, nu la noi) si cate si mai cate.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc sustine ca PSD ar putea accepta cota unica de impozitare de 16%, principalul punct al programului de guvernare cu care alianta DA castiga alegerile in 2004 si una dintre conditiile invocate de PNL pentru formarea unor noi aliante.
Cota unica de impozitare va fi adoptata de anul viitor si de Bulgaria, potrivit The Money Channel. ... Totodata, spre deosebire de tara noastra, unde cota unica este de 16%, bulgarii vor taxa veniturile cu doar 10%.
Printre altele, PSD a adoptat duminica, in cadrul intalnirii liderilor partidului cu sefii de filiale, o declaratie in care se precizeaza ca in partid va exista o unica linie de comanda, iar conducerea centrala si conducerile judetene vor fi sustinute fara echivoc.
Cand iubesti o persoana, nu vrei sa fie copia ta la indigo, ci vrei sa fie unica. Iar pentru a fi unica, ii creezi toate conditiile pentru ca potentialul ei sa iasa la iveala, sa se manifeste la nivel maxim.
Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a apreciat vineri ca executivul ar putea mentine cota unica de impozitare daca se va reusi cresterea bazei de impozitare si o reducere suplimentara a cheltuielilor."Pastrarea cotei unice de impozitare si mentinerea nivelului taxei pe valoarea adaugata depind de cresterea sau de descresterea economica pe care o vom avea.
Acordul de imprumut pe care autoritatile romane il vor incheia cu FMI si Comisia Europeana are un caracter preventiv, prin urmare cota unica si taxa pe valoarea adaugata nu vor fi majorate, a declarat miercuri premierul Emil Boc (foto).
Inteleg ca sunt, si unii si altii, de acord cu cota unica, cu scoaterea statului din economie. ... Cred ca un partid de stanga trebuie sa se bata pentru lucrul acesta, iar legenda ca numai cota unica duce la crestere economica s-a dovedit neadevarata.
"Eu cred ca si ideea de cota unica este o intelegere ingusta, sectara din partea unor liberali care au promovat ideea de cota unica. ... Nu se poate concepe nicio politica economica fara finalitate sociala, iar cota unica nu face decat sa adanceasca diferentele dintre bogatii si saracii dintr-o societate.
Referindu-se la acelasi scenariu, Tanasescu a mentionat si cota unica de impozitare a veniturilor salariale propusa de Alianta, de 16%, "nivel cu care FMI nu va fi de acord ".
Cota unica de impozitare, de 16%, este sustinuta si de Ministerul Finantelor Publice (MFP), de altfel, aceasta fiind si una dintre promisiunile din campania electorala.
Cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%, aprobata recent de Guvern, va inlocui de la 1 ianuarie 2005 actualul sistem de globalizare a veniturilor persoanei prin retinerea impozitului la fiecare sursa de venit.
taxa unica Cota unica de impozitare a inceput sa fie la moda in Europa de Sud-Est incepand din 1991, se arata intr-un comentariu elaborat de Deutsche Welle. ... Anul trecut, Georgia a trecut la taxarea prin cota unica, iar de la 1 ianuarie 2005 si Romania.
Numai ca, totodata, expertii FMI recomanda Executivului sa majoreze cota unica de impozitare si nivelul TVA cu doua-trei procente, pentru a se putea incadra intr-un deficit bugetar redus.
De remarcat ca in norma CSA se vorbeste despre baza unica de date a asiguratorilor, care este paradoxal inca in faza de proiect, iar, potrivit oficialilor Comisiei, nu va lua fiinta decat dupa 1 ianuarie 2006.
TVA va ramine 19%, cota unica va fi 16%, iar contributiile pentru asigurari sociale se vor diminua cu un procent care se va stabili saptaminile viitoareā€œ, a explicat Vladescu.
"Cota unica nu a reusit sa scoata la suprafata veniturile realizate la negru, iar economia subterana este si acum cotata la peste 40% din PIB.
google-analytics.com