Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (2.89 secunde)
"Va mai amintiti cum, in primavara lui 2009, Guvernul Basescu-Boc vorbea despre anumite valori ale coeficientilor din legea unica a salarizarii? Ei bine, intre timp valorile coeficientilor de salarizare au scazut initial cu 40% si acum cu inca 20%-25%. ... legea unica a dezinformarii.
Sindicalistii cer plata orelor suplimentare si a sporurilor, salarizare conform Statutului functionarilor publici si inceperea negocierilor privind incheierea Acordului si Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura. ... Pana la 15 aprilie vor incepe si discutiile pentru elaborarea legii de salarizare unica in sectorul bugetar.
Bugetarii vor fi dati afara si apoi reangajati Ieri, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, a explicat, dupa discutiile cu partenerii sociali, ca maine se va adopta o Hotarare de Guvern (HG) care va aduce o serie de precizari privind aplicarea Legii unice de salarizare.
Potrivit Euractiv, pentru a se ajunge la piata unica a muncii, se va echilibra aceasta diferenta de salarizare. ... Obligativitatea aderarii la acest sistem de salarizare se mentine insa pana in 2019, asa ca multi europarlamentari vor primi in continuare aceleasi lefuri ca in prezent.
”Pentru ca cetatenii europeni sa poata beneficia pe deplin de locurile de munca, de cresterea economica si de solidaritatea pe care ar trebui sa le aduca moneda unica, trebuie sa finalizam uniunea economica si monetara prin intermediul unei veritabile uniuni financiare, bugetare si politice.
Revenim cu noi informatii despre proiectul pilot care va functiona in judetul Constanta, incepand cu luna august, cand toate structurile apartinand Ministerului de Interne se vor reuni sub o comanda unica.
"Ministrul Finantelor nu a avut mandatul si nu este mandatat sa dezbata public teme precum cota unica si impozitarea progresiva.
Temerea analistilor economici este ca o cota unica de 16% va aduce Romania in situatia de a se imprumuta atat de pe piata interna, cat si de pe piata externa.
Tot mai multe state membre ale Uniunii Europene se pregatesc sa adopte cota unica, scrie in editia de ieri cotidianul britanic “The Independent“. ... Romania, care va adera la 1 ianuarie 2007 la UE, a adoptat deja din prima zi a lui 2005 cota unica de 16%.
Cota unica va fi mentinuta si va exista stabilitate fiscala, care va permite tuturor operatorilor economici sa isi faca planuri multianuale de afaceri, a declarat, simbata, premierul Calin Popescu Tariceanu, la finalul reuniunii de lucru cu Colegiul Director al Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Drept urmare, cel mai probabil, o parte din craiovenii care au contractat credite cu dobanda variabila in moneda unica vor plati rate mai mari. ... Joia trecuta, dobanda de referinta pentru moneda unica europeana a atins cel mai inalt nivel din utlimii patru ani - 3,25%.
*Tot mai multe produse de unica folosinta care inmultesc deseurile De remarcat este si tendinta fabricantilor in serie, care alimenteaza lanturile comerciale, de a produce marfuri de genul celor de unica folosinta, in sensul ca multe din ele nu se pot repara, soarta lor fiind prematura transformare in deseuri (incaltaminte, aparate electronice, etc.
"Deocamdata, cota unica ne-a adus in buzunare citeva sute de mii de lei, dar ne-a pus in cap Fondul Monetar International. ... In schimb, cota unica de 16% se aplica si pentru veniturile sub forma de premii obtinute in cadrul unui concurs.
Perioada care se deschide in Uniunea Europeana este unica.
Incepand cu 1 ianuarie 2011 si pana la 31 decembrie 2012, sistemul public de salarizare si ierarhizare va fi reformat si simplificat prin reducerea numarului de functii din sectorul bugetar, trecerea treptata la salarii nominale si eliminarea cumulului de functii, iar codul muncii si legea contractelor colective de munca vor fi revizuite pentru o "flexibilitate mai mare" in ceea ce priveste salariile.
1/2010) si adoptarea lor in toate actele normative referitoare la salarizare (drepturi de natura salariala). ... Reasezarea grilelor de salarizare in conformitate cu prevederile Legii nr.
am trimis legea de salarizare a diplomatilor inapoi, si pe urma s-au lecuit si dadeau ordonante de urgenta, care nu mai treceau pe la presedinte. Sigur, si legea de salarizare a diplomatilor mi-au trimis-o in 48 de ore inapoi.
"Dorim o astfel de lege de salarizare mai intai, pentru ca dupa aceea sa discutam legea invatamantului pentru ca nu mai dorim sa se puna carul inaintea boilor.
Din acest motiv, si datorita unei restituiri nu doar de natura istorica, dorim sa propunem bisericilor din Romania o formula de salarizare care sa reia formula din perioada interbelica, cand salariile preotilor erau similare cu salariile profesorilor", a afirmat Vosganian.
Premierul Tariceanu a cerut sa se renunte la "populism si comunism" in abordarea modului de salarizare a directorilor din societatile comerciale cu capital de stat, aratand ca acestia trebuie platiti in functie de performantele obtinute in activitate, conform sistemului aplicat in sectorul privat.
google-analytics.com