Cautare

1300 de rezultate pentru "salarizare unica" (5.88 secunde)
Hossu a mai precizat ca sindicatele au respins propunerea Executivului cu privire la legea unica de salarizare, care propune o variatie a nivelului de salarizare in functie de nivelul procentului din PIB alocat fondului de salarii.
Pretul mezelurilor ar putea creste considerabil in cazul produselor din carne de porc daca taxa vamala unica va atinge nivelul de 20%, au declarat ieri, intr-o conferinta de presa, reprezentantii Asociatiei Romane a Carnii (ARC).
pastram, din motive de dogma, cota unica de impozitare (care e oricum, numai unica, nu!) si inventam tot felul de subterfugii, pentru a taxa cat mai mult salariile si pensiile, cat si activitatile productive.
Cum poti sa ceri romanilor de rind sa fie constienti de efectele faptelor lor cind cei care-i conduc au introdus cota unica de impozitare, in mare graba, fara ca insa sa analizeze pina la capat consecintele unui asemenea gest?
legea unica de salarizare a bugetarilor, restructurarea agentiilor, legile Educatiei si neimpozitarea profitului reinvestit. ... Boc a lansat aceste afirmatii dupa ce lideri sindicali au spus, dupa discutiile cu premierul de miercuri de la Palatul Victoria, ca Executivul nu-si asuma raspunderea pe 2 septembrie pe legea unica de salarizare.
Parlamentarii, angajatii institutiilor publice finantate integral din venituri proprii si ai institutiilor publice autonome vor fi inclusi in Legea unitara de salarizare a personalului bugetar, potrivit proiectului de lege elaborat de Ministerul Muncii.
Legea unitara de salarizare va avea o perioada de tranzitie de patru-cinci ani, iar cei care vor avea salarii peste nivelurile trecute in grila vor astepta cativa ani pana vor fi ajunsi din urma de cei cu salarii mici, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Oferta lansata de administratie in timpul negocierilor si a concilierii oraganizate la Directia de Munca Galati, care de altfel nu a fost agreata de sindicalisti, prevede o noua grila de salarizare, in care venitul minim pe care ar urma sa-l incaseze un muncitor necalificat este curpins intre 540-1.000 de lei.
Aceasta este data pana la care reprezentantii celor 11 sindicate reprezentative care participa la negocierea noului Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat trebuie sa prezinte administratiei propunerile privitoare la capitolul salarizare, inclusiv majorarea salariala pe care o vor solicita.
Elaborarea de catre sindicalisti a propunerilor privitoare la capitolul salarizare, cel mai important punct al negocierii noului Contract de Munca (CCM) de la Combinat, va intra azi pe ultima suta de metri. ... Aceste date ne sunt necesare pentru a ne putea formula cererile legate de salarizare in mod obiectiv.
Legea unitara a salarizarii bugetarilor are nevoie de o dezbatere serioasa la toate nivelurile in societate, deoarece impactul ei este pe termen lung si trebuie sa aduca o anumita ordine in sistemul de salarizare, sa reaseze ierarhia valorilor in functie de competente, atributii, responsabilitati si sa se respecte principii de echitate, competenta si stimulare a performantei.
Reintroducerea functiei de bucatar calificat, al carui nivel de salarizare se aplica numai personalului care ocupa aceasta functie si este absolvent al unei scoli profesionale de bucatari, al unui liceu de profil sau al unor cursuri de calificare specifice.
Ion Iliescu a postat un text pe blog, intitulat "Apropo de COTA UNICA", pe care il puteti citi in continuare. ... Cota unica a fost promovata, prima data de Rusia, urmata de cateva tari (Letonia, Slovacia, Bulgaria si bineinteles Romania).
Ce se voia si se dorea un sprijin pentru mediul de afaceri, pentru buget si pentru populatie - cota unica de 16% - s-a dovedit a fi un element care a compromis veniturile statului si o data cu ele toti indicatorii economici ai Romaniei.
Cardinalii cotei unice au propovaduit intotdeauna prosperitatea pe care statul, si nu ei personal, o va capata prin aceasta cota unica. ... Cota unica n-a adus la suprafata economia subterana intr-o proportie atat de covarsitoare incat sa imbogateasca statul.
Dupa cum se stie, in urma discutiilor cu reprezentantii FMI, guvernul roman va majora cota unica de impozitare la 18% si TVA la 22%, conform surselor Inpolitics.
Ce planuri are Guvernul Ponta pentru cota unica Surse din cadrul USL au declarat, pentru gandul, ca noul Guvern va mentine cota unica pana la alegeri, impozitul progresiv urmand sa fie aplicat incepand cu viitoarea executie bugetara.
Am vazut o cutie de masti de unica folosinta, la 499 lei. ... Recomandarile de purtare a mastii (care apropos este de unica folosinta, nu se curata, nu se imprumuta, nu se atinge frecvent, se spala mainile inainte de atingerea ei) sunt:
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si aduca efectele.
google-analytics.com