Cautare

1709 de rezultate pentru "rezultate titularizare 201botosani" (2.84 secunde)
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
Vocea comunitatilor", ca niciun program vizand minoritatea roma nu va avea rezultate daca romii nu vor constientiza ca au propria responsabilitate in problemele cu care se confrunta. ... "5 ani de strategie, canci rezultate", sau "rom infractor fiziologic", aluzie la o afirmatie a ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
In partid stau oameni cu rezultate solide si pe care nu ii ia vantul. ... La Polovragi, de exemplu, am avut rezultate foarte bune.
In privinta cheltuielilor efectuate pentru achizitionarea de sisteme de calcul pentru Primarie, pe care a cheltuit 2,5 milioane de lei, Johannis a precizat ca acest proiect e o gandire noua, moderna si cu certitudine va da rezultate bune.
Proces de vot cu doua rezultate Procesul de vot a consemnat, cum era de asteptat, doua rezultate, care se anuleaza unul pe celalalt.
"Avand in vedere concluziile rezultate din studiul de trafic elaborat la nivelul municipiului Targu Jiu, precum si solicitarile insistente ale cetatenilor din oras, a aparut necesitatea resistematizarii cartierelor de locuinte prin realizarea parcarilor de resedinta si reasezarea zonelor verzi si a locurilor de joaca si agrement.
Principalele rezultate obtinute in urma anchetei CSOP scot in evidenta ca Federatia Rusa nu intruneste mai mult de jumatate din puncte, indiferent de domeniul din care proveneau intrebarile din chestionar.
Mediafax informeaza: Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Ceea ce inseamna ca, mai intai, domnul Traian Basescu va incerca sa faca o combinatie cu USL sau cu oricare dintre cele doua partide, dar de preferinta cu PSD, pentru ca este mai puternic, iar, daca acest tip de guvern de uniune nationala nu va putea fi incropit, va astepta pana dupa alegeri, pentru ca, in functie de rezultate, sa monteze o combinatie de acelasi fel, in care din nou PDL sa se afle in epicentru.
Cele reale, asa cum au rezultat la capatul unei vaste operatiuni la nivel national, care s-a desfasurat in urma cu cateva luni, sau falsele rezultate, astfel cum vor fi ele facute publice dupa ce au fost prelucrate in laboratoarele regimului Traian Basescu?
"Proiectul ar avea rezultate imediate, cum ar fi:
Asemenea rezultate electorale au fost inregistrate in Brazilia, Argentina si Paraguay la inceputul aniilor 90. ... Deasemenea Partidul Conservator a bifat rezultate exceptionale:
Aceste rezultate plaseaza Uniunea Social-Liberala (USL) pe calea spre victorie la alegerile legislative din toamna", adauga Reuters, notand ca majoritatea candidatilor au promis rezolvarea problemei cainilor vagabonzi.
Zic, "Bun, dar unde sunt cele cu 0% sau cu 2%?", pentru ca ma simt la fel de obligat sa ii felicit si sa-i sprijinim pe cei care au rezultate de 100% la bacalaureat, cum ma simt insa obligat sa vedem ce se intampla in liceele unde nu e acelasi grad de promovabilitate.
Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 "demisa pe nedrept in prag de campanie".
Daca numai jumatate din energia si timpul acordate luptei pentru controlul Justitiei ar fi fost utilizate pentru masuri de relansare economica, cu siguranta ca azi incepeau sa se intrevada si primele rezultate. ... De la alegeri incoace, exista totusi un capitol la care aveti rezultate cu adevarat remarcabile:
De cateva zile de cand Eurostat a publicat date despre cresterea economica a tarii noastre, analistii, politicienii si ziaristii au intors pe toate partile aceste rezultate.
Tot ceea ce vor romanii de la noi, de la USL, este o altfel de politica si altfel de rezultate.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... BEC va prezenta urmatoarele rezultate partiale la ora 9,00, cu datele primite de la sectiile de votare pana la ora 7,00.
Ma refer la o parte din companiile din energie care au cele mai bune rezultate din ultimii ani.
google-analytics.com